Lassan benépesül a Való Világ villa – összefoglaló

Még szinte a villában visszhangzik az előző széria lakóinak hangja, múlthét szombaton öt új lakót szavaztak be a nézők a luxusbörtönbe. Az új, 5. évad meglepetéseként az egyik karakter kategória, a 4. szezont megnyert Alekosz ex menyasszonyaira adott a tévé előtt ülőknek voksolási lehetőséget. De persze ezen kívül is számos érdekes egyéniséget ismerhet meg, aki figyelemmel kíséri az összefoglalókat, illetve belenéz az online közvetítésekbe.

A Való Világ 5-ben összesen 14 lakó, villában eltöltött mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. Ahogy korábban, úgy most is kifejezett karaktereket keresett a csatorna: Alekosz egy exét, egy alfahímet, egy amazont, egy cselszövőt, egy dumagépet, egy érzékeny lelkűt, egy furát, egy helyes pasit, egy összeférhetetlent, egy plázacicát, egy skalpvadászt, egy szüzet, egy szenvedélyes nőt, és egy valóságshow veteránt. A beszavazó showkba a kategóriák legrátermettebb 3-3 jelentkezője élő adásban harcolhatott a nézők szimpátiájáért, cserébe nem az utca ajtón távoztak. Noha az első négy beszavazott számára még csak jelképesen, ugyanis csak szombaton vehették birtokba az új “otthonukat”: az alfahím Gergő, a szenvedélyes Seherezádé, a dumagép Fecó, a cselszövő Kinga, az összeférhetetlen Attila, Alekosz exével, Veronikával kiegészülve, együtt költözött be a  villába.

Nyolcan a Villában..

Másnap csatlakozott hozzájuk Annamária, a fura. A lány Lilu szerint a Kill Bill című filmben kamatoztathatná gyilkos tekintetét – hogy emiatt, vagy sem, a már bennlévő játékosok nem őt várták új lakótársnak. Furaságának hamar látszata is lett, az eddig eltöltött órák a legtöbb lakó számára elegendő idő volt, hogy teljesen elveszítsék azt a maroknyi szimpátiát is, amit Annamari iránt éreztek. A villa alfahímével fér össze legkevésbé a lány, ennek ellenére még is őt választotta hálótársául – nem fura?

Tegnap este a plázacicák közül Dya dorombolta be magát a játékba. Vajon a 25 esztendős modell mennyire viseli majd jól a kirakat mentes életet? Ami biztos, a beszavazó show előtt nem sokkal ért véget párkapcsolata, így még az is előfordulhat, hogy élete párját ismeri meg a villaléte alatt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: