Lánykérés a Való Világ Villában?

Veronika és Cristofel viharos kapcsolata brazil szappanoperába illő. S noha a Való Világ  5 első párbaja szétválasztotta őket, olybá tűnik szerelmüknek nem vetett véget. A kubai macsó kiesése után felolvasott üzenete kiverte plasztikcica kedvesénél a biztosítékot. A lány napokig tajtékzott, lakótársainak több ízben közbe kellett lépnie, hogy ne essen Eszternek, akiről kiderült a levélből, hogy Cristofel szívesen elöltene vele néhány pásztorórát.

Veronika lemondott a fiúval való kapcsolatáról, s már-már kezdte megemészteni az eseményeket. Ezzel szemben Cristofel elszántan igyekezte bejuttatni bocsánatkérő irományát a villába, papírból hajtogatott repülővel, létrára mászva… de a villát őrző biztonsági őrök mindannyiszor útját szegték. A műsor szerkesztői látva elszántságát – és talán némiképp kedvezve a Cristeofelt a játékba visszakövetelők csoportjának, úgy döntöttek 24 órára visszatérhet a villába, egyetlen egy feltétellel: ha abba Veronika is beleegyezik.

A lány így videó-üzenetet kapott tőle: amiben a fiú vázolta a helyzetet, Veronika rábólintott. A találkozást Alekosz exe egy nagy pofonnal indította, ami látszólag Cristofelt váratlanul érte. A csődör hosszasan bizonygatta, mennyire odavan a lányért, s annak reakcióiból remekül leszűrhető volt, hogy hasonló képpen érez. Többen szkeptikusan álltak a hallottakhoz, mondván, hogy míg Veronika lakat alatt van, Cristofel kint hajtja a szoknyákat. Bár bogarat ültettek a lány fülébe, még is bízik a fiú szavában.

A villa egykori skalpvadásza leánykérést fontolgat, amit már az RTL klub programigazgatójával is megbeszélt: amennyiben Veronika igent mond, sor kerülhet a luxusbörtönben az eljegyzésre, a show történetében először – tehát lehet, nem most láttuk utoljára Cristofelt a villa falain kívül.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. szandi 2012.majius.26-12.00 szerint:

    krisztofer szerintem te nem voltak veronikval tiszta szivbol mert ha esztre bele ment volna akor te ma regen megcsaltad volna eszterel aval a balnaval de jo is hogy vesronika nem buta csajszika de amugy nagyon iletetek egyube en prultem neki mert sztepek vagytok

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: