Lakatos Yvette és Tóth Ádám románca

Minden kétséget kizáróan kiderült, hogy a Megasztár 5-ből hetekkel ezelőtt kiesett Adam’s Comedy frontembere, Ádám és a még mindig versenyben lévő, lehengerlő hangú 16 éves Yvette egymásba szerettek. Heteken át titkolták vagy legalábbis próbálták titokba tartani kapcsolatukat, de végre lehullt a lepel.

A péntek esti élő Megasztár adásban Tilla kérdésére még elég óckodva válaszolt Yvette, egyértelműen nem derült ki, hogy Ádámmal randizgatnak-e. Akkor még arra is gondolhattunk, hogy a média ismét egy kitalált sztorit próbál elhitetni a gyanútlan közönséggel. Eddig ilyen – olyan híresztelések ugyan napvilágot láttak, de nem lehettünk benne biztosak, hogy két fiatal szív tényleg egymásra talált-e. Egy közösségi oldalon Yvette és Ádám nem titkolózik tovább, egy párként szerepel, családi állapotuknál egymást jelölték meg.

Párkapcsolatukkal kapcsolatos kérdésekre talán azért adnak nem egyértelmű választ, mert fiatalok, keveset tudnak találkozni, ő maguk sem tudják, hogy miképp tovább, illetve ijesztő lehet ország – világ előtt kijelenteni, hogy szeretik egymást, ha még magukban sem tisztázták ezt. Annyi biztos, hogy a kellemes bizsergés meg van kettőjük között, és majd az idő eldönti, hogy mindent elsöprő szerelemmé alakul-e át ez az érzés.

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Nagy Anett szerint:

  ÉN IS NAGYON ÖRÜLÖK HOGY IVETTE ÉS ÁDÁM EGYMÁSRA TALÁLT ÖSSZE ILLENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS ÉN NEKIK TRUKKOLTAM!!!!!
  SAJNÁLOM HOGY KIESTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. nagy renata szerint:

  es nagyon drukolok neked es az adamnak szep par lennetek!

 3. nagy renata szerint:

  nagyon sajnalom hogy lakatos yvette kieset

 4. nagy vanezsa szerint:

  yvette ádám nagyon szurkoltam nektek
  ha megkaptátok ako irjatok jo yvetteés ádám

 5. Szabó Anna (Ancsa) szerint:

  Bocsánat Yvette az előző kislányozást nem neked szántam Hanem Annácskának!
  De,én téged is nagyon szerettelek,nagyon jó vagy!!

  Ancsa

 6. Szabó Anna (Ancsa) szerint:

  Hát én imádom ezt a kis lányt egy tündér!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: