Lagzi Lajcsi fényevő volt – majdnem belehalt

Lagzi Lajcsi kis híján belehalt a fényevésbe. A mulatós zene királya fogyni akart, ám rossz embertől kért tanácsot: egy magát természetgyógyásznak mondó sarlatán veszélybe sodorta az életét – írja a Blikk. 

Galambos Lajost, vagy ahogy mindenki ismeri: Lagzi Lajcsit az a fényevőguru hálózta be, aki a másfél éves agárdi kisfiút halálra éheztető családdal is kapcsolatban állt – állítja a lakodalmas műfajok sztárja. Lajcsi szerencsére az utolsó pillanatban észhez tért és kilépett a guru bűvköréből, ám még így is maradandó szervi károsodást szenvedett – vallotta be a Blikknek.

A trombitaművész megrázó őszinteséggel mesélt a bulvárlapnak arról, hogy néhány éve majdnem belehalt a fényevésbe. Lajcsi állandó súlyproblémája miatt 2010-ben természetgyógyászhoz fordult. A magát szakembernek kiadó sarlatán fényevésre buzdította a mulatós zene királyát, aki elhitte a guru minden szavát, így csak ízesített folyadékot fogyasztott és bízott a fény erejében. Az éhezés látványos eredményhez vezetett: Lajcsiról elkezdtek leolvadni a kilók, ám az egyik fellépésén nagyon rosszul lett és halálfélelem kerítette hatalmába, ezért orvoshoz fordult – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi fényevő volt?

Lagzi Lajcsi fényevő volt?

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a zenész szervezete teljesen kimerült és ha folytatja az önsanyargatást, akkor az életével játszik. A szörnyű diagnózissal természetesen felkereste a fényevőt, aki azt tanácsolta neki, hogy ne foglalkozzon az orvosok véleményével, nyugodtan folytassa amit elkezdett, ugyanis a fény elegendő táplálékot biztosít a szervezetének.

A trombitaművész szerencsére aggódó családjára és orvosára hallgatott, feladott a fényevéssel, így életben maradt. Ám a koplalás megbosszulta magát: Lagzi Lajcsi olyan gyógyíthatatlan mozgásszervi betegséget szerzett, amely folyamatos orvosi ellátást igényel. Erről nem akart bővebben nyilatkozni a zenész, csupán annyit mondott a Blikknek, hogy rendszeresen külföldi kezelésekre jár.

A zenész információi szerint az őt behálózó fényevőguru ugyanaz a sarlatán, aki a gazdag agárdi családdal is kapcsolatban állt, akik most előzetes letartóztatásban vannak gyermekük kiéheztetéséért.

Lajcsi azért állt a nyilvánosság elé és vallotta meg történetét őszintén, hogy mások ne járjanak úgy, mint ő, hiszen a fényterapeuta oly meggyőző volt, hogy őt, a dörzsölt üzletembert is teljesen a hatalmába kerítette.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: