Lady Gaga vidámparkot építene

A sztárvilágban egyre több énekes, filmszínész, és filmsztár választja azt, hogy vidámparkot, vagy akár egy szórakoztató központot létesítsen, és üzemeltessen azért, hogy egy kis haszonra tegyen szert.

Ez nemcsak az üzemeltető hírességnek jó, hanem azoknak az embereknek is, akik az aktuális sztár iránt érdeklődnek, mivel így nemcsak egy-egy alkalommal találkozhatnak kedvenc csillagukkal, hanem az ő nevét viselő vidámparkban és játékokban szórakozva is közelebb lehetnek kedvencükhöz.

Legutóbb a Grammy-díjra is jelölt Lady Gaga fejében fordult meg az, hogy saját elképzelése szerint egy olyan vidámparkot alakítson, ami ötvözi a vidámságot, az izgalmat, és a divatot egyaránt. A Daily Mirror szerint Lady Gaga New Yorkban szeretné felépíttetni a vidámparkját, amelynek a neve Szörnysziget, vagyis Monster Island lenne. Az énekesnőt, legutóbbi látogatása a Disney World-ben ihlette meg arra, hogy egy saját élménypark felépítésén gondolkozzon el. Magyarországon is előfordulnak majd olyan játékok, amik valószínűleg Lady Gaga vidámparkjában is megtalálhatóak lesznek.

Légvár

Magyarországon is bérelhetünk légvárakat

A legegyszerűbb, ha arra gondolunk, hogy világszerte sok típusú légvár található, ám a legjobbakat nemcsak New York cityben találhatjuk meg, hanem magunk is kibérelhetjük. Hazánkban is lehetőség van arra, hogy a Lady Gagáéhoz hasonló légvárra tegyünk szert, melyet kibérelhetünk akár rendezvényekre, vagy szülinapi zsúrokra is, a légvár bérlés segítségével. Amíg felépül Lady Gaga szórakoztató központja, addig is érdemes New Yorkba utazni, de ha csak e miatt tennénk, akkor várnunk kell míg a tervekből valóság lesz.

Ha azonban Lady Gaga nem annyira, hanem inkább csak a vidámpark a vonzó, akkor itthon is jól szórakozhatunk és olyan élményben lehet részünk, mint amilyenben a New Yorki emberek többségének. A hazai vidámparkban vagy a bérelt játékokkal, légvárakkal mind a felnőttek és fiatalok is megfelelő szórakozást találhatnak maguknak. Nem csak Lady Gagának lehet saját vidámparkja, nem is gondolnánk, hogy a légvárak mellett mennyi játékot bérelhetünk, amelyre egy igazi felnőtt vagy gyermek partihoz, vagy születésnapi rendezvényhez szükség lehet. Amint lehetséges, fényképes beszámolóval jelentkezünk Lady Gaga szórakoztató központjából.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: