Külföldre menekült VV Annamari

Fenekestül felfordult az élete az egykori VV lánynak, amióta kiderült, hogy a testét árulva keresi a kenyerét. Annamari már az országból is elmenekült szégyenében.

Alig pár napja buktatta le a Blikk egyik újságírója Annamarit, akiről kiderült, hogy szexoldalakon hirdet, prostituáltként dolgozik, és naponta 2-3 kuncsaftot is fogad.

A Való Világ szereplője a műsor után szőkítette ki a haját, póthajat tetetett, egyszóval teljesen megváltoztatta a külsejét, de ekkor még senki nem gyanakodott, egyik szexhirdetése buktatta le.

Bár a lebukás után a lány egy darabig azt vallotta, neki semmi köze nincs ehhez az egészhez, és úgy nyilatkozott, hogy összekeverték egy másik lánnyal. Hiába, az ellene irányuló bizonyítékok annyira erősek voltak, hogy senki nem hitte el Annamari meséjét, hiába próbálta magát kivonni az esetből.

VV Annamari: a botrányos villalakó külföldre szökött

VV Annamari: a botrányos villalakó külföldre szökött

A botrány miatt állítólag kirúgták a munkahelyéről és elhagyta a kedvese is. Annamari a közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy hosszú időre külföldre megy. A 23 éves lány úgy fogalmazott, ő nem menekül, hanem életben akar maradni, ezért megy külhonba. Most mindenki róla beszél, emiatt sehol sem kap munkát a botrány miatt, de ígéri, még visszatér Magyarországra.

Úgy tűnik, Annamari nem akarja végleg elhagyni a hazáját, nyilvánvalóan csak addig, amíg valamelyest leül a botrány.  Azt írta kiutazása után, hogy nagyon hiányzik a családja, és nem árulja el még véletlenül sem, merre jár éppen. Azt is közzétette, hogy akkor fog hazatérni, amikor elkezdődik a tárgyalás, a lány ugyanis beperelte a Blikket, bár nem tudni pontosan, miért is. Azt nyilatkozta, elégtételt akar venni az őt ért sérelmekért.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: