Kukkoló lesi Ördög Nóri bugyiját

Egy megszállott kukkoló azt lesi, hogy mikor nézhet be Ördög Nóra és Demcsák Zsuzsa szoknyája alá.

A férfi időt és energiát nem sajnál arra, hogy lelassítsa a csinos műsorvezetőkről készült felvételeket, hátha elcsíp egy-egy bugyivillantást.

Egy angol nyelvű oldalon láthatóak olyan újravágott és lelassított videók, amikben az RTL Klub és a TV2 reggeli műsorának csinos műsorvezetői szoknyái alá lehet nézni. Főként Ördög Nóráról és Demcsák Zsuzsáról szerepelnek pikánsabb felvételek, de a Mokka másik műsorvezetőjéről, Tatár Csilláról és az RTL Klub időjárásjelentőjéről, Pataki Zitáról is kerültek fel lassított videók.

Például Demcsák Zsuzsáról több olyan képsor is látható, amikor a Mokka stúdiójában szemből veszi a kamera és szinte a szoknyája alá lehet látni, amikor megcseréli lábait. A férfinek sikerült Ördög Nóriról is elkapni egy-két bugyivillantós pillanatot, amikor az RTL Klub Reggeli című műsorát vezette. Az ismeretlen leskelődő a videókat nem csak megvágja és lelassítja, de részletesen kommentálja is a látottakat, például leírja, hogy aznap mit visel a műsorvezető.

Ördög Nóri és Demcsák Zsuzsa

Ördög Nóri és Demcsák Zsuzsa: a kukkoló a 2 lány bugyijára gerjed

Ördög Nóri nem esett kétségbe a hír hallatán, mert úgy gondolja, hogy ha az ember olyan élő műsorban szerepel, amit ország-világ láthat, akkor oda kell figyelnie a mozdulataira. Nóri magánemberként nem kíván a hatóságokhoz fordulni egy beteg leskelődő miatt, mindenesetre legközelebb úgy teszi kereszteb a lábát, hogy senki ne láthasson be a szoknyája alá.

Demcsák Zsuzsa sem ijedt meg a titokzatos kukkoló hallatán, ám ezentúl ő is jobban meggondolja, hogy miniszoknyában milyen mozdulatokat tesz. Zsuzsát inkább az döbbentette meg, hogy van, akinek eszébe jutnak ilyen ötletek.

A TV2 és az RTL Klub nem hagyja annyiban a dolgot, mindkét csatorna úgy véli, hogy az ominózus oldal jogszerűtlenül használja fel a képsorokat, így megteszik a szükséges intézkedéseket.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: