Kucsora Bence gazda házasodna – Bemutatkozás

Bence gazda a műsor legfiatalabb férjjelöltje, mindössze 26 éves.

Bence gazda nemrégiben töltötte be 26. életévét. A fiatalember Hódmezővásárhelyen él, mezőgazdasággal és állattartással foglalkozik. Családi állapota szerint egyedülálló, gyermekei nincsenek, de szeretne őket. 183 cm magas, és hozzá 94 kg. Bence szeret sportolni, kedvencei a lovaglás és a boksz. Nem dohányzik, és csak alkalomszerűen fogyaszt alkoholt.

Ha van párja, akkor szívesen süt-főz, máskülönben étterembe jár. Kedvenc étele a pörkölt. Humoros természetnek vallja magát, aki általában csak a közeli barátaival szeret lógni. Nagyon szereti a zenéket, mindenre vevő, feldobja őt. Találkozókkor pontos. Öltözködését tekintve ha szükséges, akkor divatosan öltözködik.

Bence gazda házasodna

Bence gazda házasodna (fotó: rtlklub.hu)

Utazni kettesben, romantikusan szeret, akár a tengerpartra, de lehet szó kirándulásról is. Filmek tekintetében nem válogatós, mindent szívesen megnéz. Esténként rendszeresen szervez magának programokat, mivel nincsen barátnője.

Az ideális nő számára: Bencének nagyon imponál a fekete haj, és szereti a sportos lányokat. Fontos számára, hogy a lány alacsonyabb legyen nála. Fontosak számára a belső tulajdonságok is, szeretné, ha párja talpraesett és vagány lenne, emellett érzelmes típus, aki jólelkű. Nem szereti a nagyképű, beképzelt lányokat. Ő akar egy kapcsolatban lenni a férfi, aki hordja a nadrágot.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. cat szerint:

    BOCS ÉN TÉVEDTEM,VALAKI ODÉBBLAPOZOTT AMIG KIMENTEM.

  2. Evetka szerint:

    A Bencének szeretnék néhány tanácsot adni! Ne a festett körmű városi cicababák közül válasszon feleséget mert azok ebben a szakmában nem fognak helytállni,mert nem csak a háztartásban és a gyereknevelésben kell hogy helytálljon hanem jó ha meg meri fogni a kapa nyelét vagy épp a traktort is tudjon vezetni ha kell. Olyan lányokat keressen akik vagy falun élnek vagy valamikor ebben a szakmában nőttek fel.Én jól tudom mert magam is ebben a szakmában nőttem fel igaz mára már én is városban élek és olyan a kinézetem mint a csinos városi nőnek de a lelkem mélyén mindig is falusi lány leszek és ha kell akkor festett körömmel is megfogom a kapa nyelét vagy leteszem a magassarkú cipőt hogy a traktort hajthassam. Remélem ez a jó tanács eljut hozzá és jól átgondolja milyen nőt is keressen!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: