Krizbai Teca zongora nélkül énekelt

Teca, a vak lány, sokak kedvence ezúttal megmutatta, hogy tud hangszer nélkül, zenei kíséretre is énekelni. Ez nyilván taktika volt az ő szempontjából, hogy megmutassa egy másik arcát is. A dal, amit választott, az sem magyar volt, hanem angol nyelvű. A zsűri kissé negatívan értékelte a produkciót, mert nem azt látták, amit eddig már megszokhattak Tecától. Ez a pontszámokon is meglátszódott, ugyanis csak 29 pontot kapott Teca.

Krizbai Teca éneklése

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. hajnalka szerint:

    Nem értek teljesen egyet Marika nénivel,szerintem ez a dal olyan produkció volt,ami bárhol megállná a helyét!Lehet,hogy nem volt Tecáé,dehát el kell tudni olyan dalokat is énekelni,amik nem állnak olyan közel.Szerintem ez egy nagyon jól előadott dal volt,és én nagyon örültem annak,hogy nem úgy állt ki,mint eddig.Kíváncsian várom a következőt!hajnalka.

  2. Késmárki marika néni szerint:

    Teca! Sürgősen kérd ki Uzonka tanácsát, mert akik ezt a dalt adták a szádba, azok sem nem ismernek, sem nem szeretnek Téged! És csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy ez a ruha sem hozzád való! Amúgy mi itthon szavazunk Rád ezerrel, mert szeretünk, és tudjuk, hogy milyen vagy, és mennyit tudsz! Puszi Marika néni

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: