2012. augusztus 13. 14:40.

Kristen Stewart, a 22 esztendős amerikai színésznő, akit az Alkonyat filmekből ismert meg a nagyvilág, tökéletes párost alkotott a sorozat másik főszereplőjével, Robert Pattinsonnal.

Néhány héttel ezelőtt azonban kirobbant a botrány egy fotósorozattal, amelyeken a lány egy 41 éves rendezővel enyeleg. Kristen azóta sorozatban mondja le a megjelenéseit.

Bár Kristen és Robert nem erősítették meg soha, hogy együtt járnának, mindenki tényként tényként kezeli ezt, a sajtó, a rajongók és az ismerősök is. Július végén azonban a US Weekly nevű bulvárlap leközölt a lányról és Rupert Sanders rendezőről egy olyan fotósorozatot, melyen egymást ölelgetik és enyelegnek. Mind Kristen, mind Rupert később kiadott egy közleményt, melyben sajnálatukat fejezik ki a történtek miatt, de nem tagadják  a dolgot.

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Kristen Stewart és Robert Pattinson: egy 2011-es képen, akkor még minden rendben volt

Kristen Stewart és Rupert Sanders

Sandersnek kellemetlenebb a helyzet, ugyanis nős, felesége Liberty Ross, egykori fotómodell. Ráadásul két gyermekük is van. A fotósorozat nem csak az ismerősöket, de a rajongókat is kiborította, sok fiatal nem érti hogy csalhatta meg Kristen a világ egyik legkapósabb fiúját.

Bár Libert Ross úgy tűnt, hogy ad még egy esélyt férjének, ezt megnehezíti az a gyanúja, hogy Rupertnek Kristen nem csupán egy kaland volt, hanem szerelmes a lányba.

Kristen azonban nem valószínű, hogy komolyan gyengéd érzelmeket táplál Saunders iránt, ugyanis borzasztóan bánja a tettét, és nincs hőbb vágya, csak, hogy visszaszerezze Robot. Annyira szégyelli az afférját, hogy ki sem mozdul a házából, és sorra mondja le kötelezettségeit. Legutoljára az On the road című film londoni premierjét mondta le azért, mert nem akarja elvonni botrányával az emberek figyelmét a filmről. Előbb-utóbb azonban kénytelen lesz kimozdulni a házából, ha máshova nem is, legalább az Alkonyat-sorozat befejező részének, a Hajnalhasadás 2-nek a premierjén muszáj lesz megjelennie.

Kristen Stewart megcsalja Robert Pattinson-t nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Alföldi Róbert

Alföldi Róbert az X-faktor gonosza

2013. július 10. 13:00.
Kefír egy ismeretlen, ázsiai lánnyal kavar (forrás: Blikk)

Kefír megcsalja a barátnőjét

2012. szeptember 30. 9:50.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Natalie Portman levetkőzött

Natalie Portman, a 31 esztendős színésznő, aki korábban Oscar-díjat kapott a Fekete hattyú című filmben való alakításáért, most ledobta a ...