Kövér Schobert Norbi kisfia?

Létezik, hogy a fitneszguru középső gyermeke túlsúlyos? A rossznyelvek szerint igen és ezt fénykép is bizonyítja – írja a Bors.

Többeknek megakadt a szemük Schoberték legfrissebb családi képén, melyet Rubint Réka posztolt ki a Facebook-oldalára. A fotón a büszke anyuka gyermekeivel – Larával, Norbikával és Zalánnal – mosolyog egy boltban. Ez önmagában még nem is lenne különleges, ám a dicsérő kommentek helyett ismét támadások érték a Schobert-családot, most konkrétan a kis Norbikát. Sokaknak az szúrt szemet, hogy fitneszpár középső gyermekének igencsak kikerekedett az arca és sokkal jobb súlyban van, mint a másik két csemete – értesült a Bors.

A családfő teljesen felháborodott a goromba megjegyzéseken, ugyanis szerinte gyermeke normális súlyú, nincs rajta felesleg, melyet a hozzájuk járó gyermekorvos is alátámaszt. És egyébként is: hogyan lehetne dagadt a gyerkőc, ha Update-ételeket fogyasztja?

Schobert Norbi kisfia elhízott?

Schobert Norbi kisfia elhízott?

“A fiam hét és fél éves, és a korának megfelelő súlyban van. Miért? Kockahasúnak kellene lennie? A fiam ugyanazt eszi, mint az összes vele egykorú gyerek, itthon pedig Update-ételeket fogyaszt. Rendszeresen jár hozzánk a gyermekorvos, mindhármukat megvizsgálja, és még sosem mondta egyikükre sem, hogy ne lenne tökéletesen egészséges. Még fejlődésben vannak, szinte hónapról hónapra változik a testalkatuk. Lara például most fogyott, ő heti háromszor jár aerobikedzésre, emellett fut is, és ha van kedve, teniszezik. Norbika a teniszért és az íjászatért rajong” – védte fiát Schobert Norbi.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: