Kováts Vera videó – 3. élő adás

Nagy Feró nagyon kemény és szigoró Verával, annak ellenére, hogy eddig igen jó teljesített. Talán ennek is köszönhető sikere. A legfiatalabb x-faktor versenyző lelkesen hallgat is mentorára. Kováts Vera elég magasra tette a mércét, hiszen egy ismert (ha nem a legismertebb) AC DC dallal lopta be magát rajongói szívébe, melynek a címe: Highway to Hell. Nézd vissza a videót nálunk újra!

Vagy van valakiben Rock and Roll, vagy nincs. Geszti úgy értékelte a produkciót, hogy Verában van. Picit éretlen volt az éneklés, de a mentorok többségének átjött Vera rockzenéje. Malek Miklós műanyagnak nevezte az előadást. Nagy Feró azonban igazi rockcsajnak hívta a fiatal lányt.

Kováts Vera – Highway to Hell (AC/DC)

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. gizike szerint:

  Verácska szuper vagy és imádni való.Tamás hozzászólásával mindenben egyetértek.Csak így tovább 🙂

 2. Tamás szerint:

  Vera, Te vagy a legjobb! Toljad és meg fogod nyerni! Maradj meg ilyen őszintének és tisztának. A bulvársajtó majd szét akar szedni de ne állj be a celebek közé, amit eddig letettél az már így is bőven elég arra hogy többre legyél érdemes! Hajrá, én 41 évesen tátott szájjal nézlek mert ilyent profiktól sem sűrűn látok! Már a válogatáson padlót fogtam. Könnyed vagy, laza, profi, és természetes.
  Akik esetleg nem építő jelleggel kritizálnak azokra ne hallgass, az irigység beszél belőlük.
  Egy javaslat egy nézőtől…. nem lehetne egyszer valami magyar dalt…?
  Ja, és hasonlítasz Katona Klárira.

 3. Vecca szerint:

  Vera!!!!!!!!! Te voltál a lejobb az egész X-faktorban!!!szavaztam rád a ,,www.rtlclub/X-faktor.com,, veboldalon is! Nem fogsz kiesni, benne leszel a legjobb 3-ban az hótziher,de biztos!!!Imádlak puszi!!! szeretettel:Vecca

 4. Anita szerint:

  Nagyon jó voltál Veronika. Csak igy tovább;)

 5. Livi szerint:

  Vera. Igy tovább. Te vagy a legjobb a müsorban. Imádni való minden stilus.

 6. sweetsmile szerint:

  Ha valaki tudja a kisfilmjében lejátszott két zenét kérem jelentkezzen.. :/

 7. zsuzsi08 szerint:

  Ez tetszett eddig a legjobban!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: