Kováts Vera kiesett – 8. döntő összefoglaló

2011. december 3. Szombat. Lezajlott az x-faktor 2011. évadjának 8. döntője is. A téma ezúttal magyar és amerikai dalok voltak. Ez pedig azt jelentette, hogy minden versenyző, egyénileg, szólóban 2 dalt is elénekelhetett. Duplán kellett tehát bizonyítaniuk a tehetséges énekeseknek, ugyanakkor az esély is kétszer nagyobb volt.

Nem volt megszabva, hogy ki melyik nyelvű produkcióját mikor adja elő, így vegyesen mentek az éneklések, hol egy magyar, hol egy amerikai dal csendült fel. 5 tehetséges 10 slágerrel rukkolt elő, de mint ahogy minden adásban, most is valakinek haza kellett mennie. Ördög Nóri elsorolta egyenként azt a 3 nevet, akik már biztosan továbbjutottak, név szerint: Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő. Párbajra maradt tehát a 2 ifjú tehetség, Vera és Gergő.

X-faktor Párbaj

Kováts Vera és Baricz Gergő, akik az x-faktor ideje alatt nagyon összemelegedtek már, rájuk esett a választás, és ők maradtak párbajozni. Vera kezdte, majd párja követte. Keresztes Ildikó Verát, Nagy Feró pedig Gergőt küldte haza. Malek Miklós Verát tartotta bent, Geszti Péter pedig Gergő. A döntetlen állás miatt Ördög Nórinak ki kellett bontani a nézők szavazatait tartalmazó borítékot, mely a következőt tartalmazta:

Kováts Vera kiesett!

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Vrezsu szerint:

  Sajnálom, hogy az általam legesélyesebbnek tartott versenyző esett ki. Tamás, ne keseredj el,a hangod és az egyéniséged varázserővel hat ránk, értő közönségre. Sok sikert kívánok: Zsuzsa

 2. Rita szerint:

  Nagyon sajnálom Tamást, nem neki kellett volna kiesni!!! A Baricz már rég elmehetett volna, több szempontból is. Remélem nem ő nyeri a versenyt, mert az igazán nagy szégyen lenne a szakmára nézve!

 3. Tamás szerint:

  Nem számítottam rá hogy kiesik… de sebaj, számára nem végetért valami, hanem most kezdődik. A párbajnál az volt az érzésem, mintha nem akarták volna eldönteni hogy kettejük közül ki essen ki. Csak kötelességből nyomták le, nem szívből…

 4. Moncsi777 szerint:

  Csalódtam Gesztiben! (ismét)
  Végre kieshetett volna Gergő!
  Színésznek jó Gergő, de ha lehet, ne énekeljen!

 5. jozef szerint:

  szerintem az egyik legjobb volt.tőle a 4-ből,3-om tuti rosszabb volt,szinte mindvégig.kár érte.egy igazi tehetség,de egy biztos,neki tuti lesz jövője,és nem is kell sokat várnia.

 6. Kriszta szerint:

  Nagyon haragszom a nézőkre.(és magamra is)

 7. Zenész szerint:

  Kiesett az a versenyző aki vidámságot hozott a szombat estékbe és akiből nem hiányzik semmmi. Számomra ő tette érdekessé ezt a versenyt, a bentmaradt versenyzők unalmasak.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: