Kováts Vera a 4. döntőben

A fiatal tehetség, Kováts Vera már a kisfilmben is vidáman beszélt emlékeiről. Többször szóba került édesapja is, aki nagyon büszke rá. Az is kiderült, hogy Vera húgával együtt szokott gyakorolni. Húga, annak ellenére, hogy hallássérült, remekül játszik zongorán, a játéka mellé pedig Vera szokott énekelni. Most azonban térjünk inkább a produkcióra.

Kováts Vera és mentora – Nagy Feró – úgy döntöttek, hogy egy fiatalos, diszkós zenéé lesz a főszerep. A feldolgozás tehát egy pörgős, jól táncolható, vidám előadásra sikeredett. A dalválasztás Roxette How Do You Do c. számára esett.

Geszti Péter azonnal lefikázta a produkciót, hogy miért kellett egy ilyen rockos dalból mulatós zenét csinálni. Pont Ferótól nem számított arra, hogy a rockzenét csúfítják el. Keresztes Ildikó szerint ez volt eddig a legrosszabb éneklése Verának. Malek Miklós semlegesen értékelt, mivel mentortársaitól már megkapta a magáét Vera, Nagy Feró pedig megvédte, szerinte minden remek volt és jó. Nézd vissza újra Vera produkcióját:

Kováts Vera – How Do You Do (Roxette)

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: