Kovács Ákos mentor lehet az X-faktor 2013-ban

A harmadik X-faktor széria végén Malek Miklós egyértelműen kijelentette, hogy nem folytatja a mentori tevékenységet, később Keresztes Ildikó és Nagy Feró is elbúcsúzott a tehetségkutatótól. Geszti Péterről egyelőre még nem lehet tudni, de valószínű, hogy a társak nélkül ő sem fogja folytatni. Egyelőre három mentori szék kiadó, az RTL Klub pedig nagy halra vadászik, Ákosra.

Több név is felmerült, hogy kik kerülnek a mentori székekbe, például a 2005-ös Megasztár harmadik helyezettje, Tóth Gabi, vagy az X-faktor győztes Vastag Csaba neve is szóba jött, most pedig úgy tűnik, hogy Ákost is szeretné megkaparintani a csatorna. Kovács Ákos neve egyébként már az első X-faktor indulásakor is felmerült, de akkor még rizikós volt a mentori szék elvállalása, nem lehetett tudni, hogy mennyire lesz sikeres a műsor. A tavaly induló Voice-nál is gondoltak rá, de végül Ákosból nem lett mester.

Az X-faktor három sikeres évada után valószínűleg bárki szívesen ülne a mentori székbe, hiszen minden bizonnyal népszerű lesz a negyedik szériája is a tehetségkutatónak. Az ítészek gázsija több, mint tízmillió forint egy szezonra, és ez feltehetőleg nem fog csökkenni idén sem. Az egyetlen akadály az lehet, hogy Ákos óriási turnét szervezett őszre, és nem biztos, hogy a koncertek mellett a mentori teendőket is el tudja látni.

Kovács Ákos mentor lehet az X-faktorban

Kovács Ákos mentor lehet az X-faktorban

A Blikk felkereste az RTL Klubot, ők csak annyit árultak el, hogy valóban tárgyalnak Ákossal. Ez azonban nem jelent semmi komolyat, a csatorna egyik hírt sem erősítette vagy cáfolta meg, ami kiszivárgott a mentorok kilétét illetően.

A lap Ákost is felkereste ezzel kapcsolatban, de az énekes nem kívánt reagálni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: