2012. november 10. 20:02.

Már hosszú hónapok óta folyik a lázas munka a The Voice show-val kapcsolatban. A televízióban jelenleg az 5. előválogatónál jár a műsor, pedig a Mesterek már egy jó ideje készülnek kiválasztottaikkal.

Minden mester lázasan készül, hogy a versenyzőiből kihozza a legjobbat. A kiválasztott énekesekkel hosszú ideje együtt dolgoznak, hogy a párbajokban és az élő showban sikeresen vehessék majd az akadályokat.

Az egyik bíra, Caramel viszont az átlagnál többször fordul meg a próbákon. Annak ellenére jelenik meg a Mester sűrűn, hogy mostanában igen elfoglalt, készül egy nagy koncertjére a Puskás Ferenc Stadionban.

Caramel nagyon jól érzi magát a lányok társaságában, különösen az énektanárnővel jön ki, Koszi Jankával. Janka az énekeseket készíti fel a további megmérettetésekre.

Koszi Janka és Caramel

Koszi Janka és Caramel: szerelem van a levegőben?

Az egyik zenésztárs elárulta a Borsnak, hogy izzik az énekes és a tanárnő között a levegő. Caramel folyton bókol Jankának, és emlegeti a szépségét, és az énektanárnő mindig viszonozza a Mester gesztusait. A bennfentes azt is elmondta, hogy szerinte ezek a gesztusok már túlmutatnak a barátságon.

Caramelt egy nyilvános Voice rendezvényen próbálták kifaggatni a kialakult kapcsolatról, de az énekes nem nyilatkozott. Később azonban mégis elárult egy-két dolgot. Bevallotta, hogy szereti a szép nőket, és, hogy jó viszonyban van Jankával, nagyon jól tudnak együtt dolgozni. A Voice mester azt is elárulta, bókolt már a lánynak, meg is ölelte, és flörtöltek is. Ennél mélyebben azonban nem kívánt mondani semmit.

A lap megpróbálta elérni Jankát, hogy beszéljen Caramelhez fűződő viszonyáról, de nem kívánta kommentelni a híreszteléseket.

Koszi Janka és Caramel? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Gájer Bálint

Gájer Bálint Caramel csapatában

2012. október 12. 23:03.
Hien és Caramel

Szakított Caramel és Hien

2012. augusztus 31. 13:29.
Molnár Ferenc Caramel

Kifakadt Caramel, a The Voice zsűritagja

2012. augusztus 16. 9:53.
Koszi Janka és Caramel

Koszi Janka előadása

2010. szeptember 23. 7:47.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Ördög Nóri, az X-faktor műsorvezetőnője szülés után szinte biztosan nem fog visszatérni a műsorba

Már hetekkel korábban felröppentek a hírek, hogy az X-faktor műsorvezetőnője, Ördög Nóri terhes, de csak most erősítette meg a hírt. ...