Koszi Janka előadása

Koszi Janka és Caramel románca »

Nézd meg Koszi Janka előadását, hogy énekelt az x-faktorban. Ha tetszett a produkció, leírhatod véleményedet a videó után. Ha nem, akkor is : )

Koszi Janka

Koszi Janka és Caramel

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. manka szerint:

    Szóval,Janka volt e legjobb.Hogy miért nem került be?Nyilván csak a féltékenység miatt a zsűri részéről.Vagy nem tudom .Túl jó ahhoz,hogy ilyen műsorokban szerepeljen? Mindenesetre kedves Janka!Nem kell Neked versengened olyanokkal,akik a bokádig sem érnek fel!Pussz:manka

  2. Géza szerint:

    Zsűrinek, különösen Amerikából “gyütt” tagjának ajánlanám a figyelmébe, hogy a hang amit Ő párducsikolynak titulált, hogy nem sok érzéke van a tehetségek felfedezéséhez, mert ezt az Örült Király gyereket megvették a nézők! Az RTL vezetőségének meg azt üzenem, hogy bár több ilyen nagyszerű őrültet láthatnánk a csatornán és akkor nem kéne fizetőssé tenni a csatornát, mert nincs reklám bevétel. Ha jól sejtem ez az adás nem hozz rosszul a konyhára és a nézettsége sem akármi…nos tisztelt vezetők, nem gyilkolászós amerikai filmeket kéne adni, hanem OLYASMIT, ahol az emberek nevethetnek és tényleg szórakoznak. Ha pénzt szeretnétek keresni a tehetségeket adjátok Gesztinek, mert Ő tudni fogja mitől döglik a légy, a többi három zsűri tag csak ugatja a dolgokat, ha nem hiszitek pénzt veszítetek!!!! TÖBB ILYEN “ÖRÜLT KIRÁLY” KELLENE és egy olyan esti híradó, ami nem téveszthető össze a KÉK FÉNNYEL!!!
    G

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: