2012. október 29. 11:12.

Tomi gazda 32 éves, Beleznán él, állattenyésztéssel, sertéstenyésztéssel foglalkozik.

Tomi gazda 1980-ban született, vagyis most 32 éves. Beleznán él, állattenyésztéssel, sertéstenyésztéssel foglalkozik. 168 cm magas, 74 kg, szőkésbarna hajú, zöldeskék szemű. Családi állapota nőtlen, gyermekei nincsenek, de kettőt szeretne. Németül beszél. Nem fogyaszt alkoholt és nem dohányzik. Konkrétan nem sportol, a sport számára a munkában merül ki.

Szeret sütni-főzni, kedvencei a húsok, a pörkölt. Tomi pontosnak tartja magát, sőt, inkább előbb ér oda mindenhova, mint, hogy késsen. Spórolós típus, pénzét takarékosan osztja be. Igyekszik divatosan, elegánsan öltözködni. Nagyon fontos életében a zene, mindig szól. A rádiók slágerei, a mai zenék és a techno áll a legközelebb hozzá. Szabadidejében tévézni és számítógépezni szokott.

Tomi gazda házasodna

Tomi gazda házasodna (fotó: rtlklub.hu)

Családjával és közeli barátaival szereti tölteni az idejét, nyaralni repülővel menne tengerpartra, kettesben a párjával. Estéit általában otthon tölti.

Az ideális nő számára: 21-32 év közötti hölgy, aki csinos és magas. Családcentrikus, kedves, aranyos, ragaszkodó típus legyen. Tomi számára fontos, hogy álmai nője ne igyon alkoholt és ne dohányozzon. Továbbá még az is fontos a gazda számára, hogy a nő képes legyen beilleszkedni abba a világba, amiben ő él, és mindenképpen vele akarjon lenni.

Kondricz Tomi gazda házasodna – Bemutatkozás nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Bence gazda házasodna

Bence gazda a műsor legfiatalabb férjjelöltje, mindössze 26 éves. Bence gazda nemrégiben töltötte be 26. életévét. A fiatalember Hódmezővásárhelyen él, ...