Kompromittáló képek jelentek meg Katalin hercegnőről

Újra botrány van a királyi családnál. Alig néhány héttel ezelőtt Harry herceg meztelenkedésétől volt hangos a sajtó, most pedig egy francia pletykalap, a The Closer közölt topless fotókat Katalin hercegnőről. 

A kompromittáló képek Franciaországban készültek, amikor a hercegnő férjével, Vilmossal egy királyi rokonnál voltak látogatóban. Katalin a parkban levette a bikinifelsőjét és úgy napozott, így kapta le a paparazzi őket.

Vilmos és Katalin éppen Majalzia fővárosában, Kuala Lumpurban tartózkodtak, amikor kiderült a botrány. Az udvar mélységesen fel van háborodva az eset kapcsán, úgy vélik, a francia sajtó ezekkel a képekkel átlépett egy határt.

Néhány héttel korábban Harry hercegről készültek botrányos képek, igaz, ő vállalta a kockázatot azzal, hogy egy partin nyilvánosan meztelenkedett.

Kate viszont jóhiszeműen, gondolta, hogy senki nem láthatja meg őt, amint rokona magas kerítéses kastélyában napozik. Akkor kapta le őt a lesifotós, amikor be akarta kenni magát és Vilmost naptejjel.

Katalin Hercegnő

Katalin Hercegnő meztelen felső testtel

Ezzel a tettével a francia lesifotós megsértette a hercegnő magánéletét, amit a britek nagyon súlyosan ítélnek meg. Diana hercegnőt élete végéig állandóan üldözték a paparazzik.

Az utóbbi időben már másodjára dúlják fel a fiatalok házasságát és magánéletét, júliusban egy ausztrál magazinban jelentek meg a királyi pár tavalyi nászútjáról képek. A képeken a hercegnő bikiniben, Vilmos pedig fürdőnadrágban van, amint kézenfogva sétálnak. Annak ellenére készültek el a képek, hogy nászútjukat titokként kezelték. Csak a hazaérkezésük után derült ki, hogy a Seychelle-szigeteken töltött néhány napot.

Vilmos herceg és Kate Middleton személyi jogaik megsértése miatt a The Closer magazin ellen. Állítólag megpróbálták korábban eladni a képeket brit magazinoknak, de elutasították őket.

Katalin Hercegnő

Katalin Hercegnő éppen leveszi a felsőrészt

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: