Komár László majdnem meghalt

Sajnos Komár Laci tényleg meghalt »

Komár László rosszul lett, élettársa, Kriszta pedig kocsival azonnal kórházba vitte. Öt perc késés elég lett volna, hogy a tüdőembólia végezzen Lacival, de szerencséje volt.

Komár László már szeptember végén sem érezte magát túlságosan jól, ezért is mondta le 22-dikei koncertjét. Ekkor még egyikük sem, se Kriszta, se Laci nem gyanakodott bajra, Komár úgy vélte, talán kiújult a gerincsérve, és ezért tapasztalja a tüneteket.

Az elektromos kezelés sem nyújtott enyhülést, ráadásul még a köhögés is elkezdte megkeseríteni a mindennapjait.

Élettársa, Kriszta visszaemlékezett az előző keddi eseményekre, amikor Laci nagyon gyengének érezte magát, ráadásul szűnni nem akaró mellkasi fájdalmat érzett, így hát egy orvos ismerősét felhívta, hogy tanácsot kérjen.

Komár László majdnem belehalt a tüdőembóliába

Komár László majdnem belehalt a tüdőembóliába

Az illető orvos már gyanakodott a tüdőembóliára, és azt javasolta, hogy azonnal ültesse be a kocsiba az énekest, és vigye kórházba. Kriszta így is tett a lehető leghamarabb, ez volt a szerencse, különben már nem tudták volna megmenteni Komár életét.

Az orvosok ugyan kérték, hogy Kriszta távozzon, de Laci hajthatatlan volt, és maga mellett akarta tudni kedvesét. Szerencsére akadt egy szabad kétágyas szoba, így Kriszta beköltözhetett mellé, és igazi kis nővérként ügyködik kedvese mellet.

A CT vizsgálat van már csak hátra, és Kriszta nagyon bizakodik, szeretné minél hamarabb hazavinni kedvesét. Arra kérte az asszony a médiát, hogy a gyógyulás idejére hagyják Komárt békén, hiszen a legfontosabb most az ő teljes felépülése. Kívánunk a most 67 esztendős művész úrnak mielőbbi felépülést!

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: