Kocsis Tibor videó – 6. döntő

A kisfilmből kiderült, hogy eltűnt az “aranytorkú” énekes. Valami gondja volt ugyanis Kocsis Tibor hangjával, és teljes pánik alakult ki a héten a versenyző és mentora, Malek Miklós között. A tehetséges énekest elvitték egy orvoshoz is, hogy megnézze, mi lehet a probléma és segítsen rajta. Aztán a produkcióban nyomát se láttuk, hallottuk a gégebajnak.

Keresztes Ildikó szerint többet kellett volna mosolyognia “Tibó”-nak, de azért tetszett neki a műsor, és buliba csöppenve érezte magát. Geszti Péter szerint nem áll jól neki ez a műfaj, de ettől függetlenül jól oldotta meg a feladatot. Nagy Feró szerint Tibor a “jövő ígérete”. Nézd vissza újra a produkciót:

Kocsis Tibor videó

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Anita szerint:

  Kedves Györgyi. Ez nem kifogás hogy Tibornak elment a hangja azért nem volt jó. Vastag Csabinak is elment tavaly a hangja és mégis megnyerte az x faktort. Söt Lil C sérült vállal lépett szinpadra mégis 100 %-os volt. Tibor nem ide való és ez nem csak az én véleményem.

 2. Nagy Györgyi szerint:

  Kedves Anita!
  Talán abban igazad van, hogy Malek Miklósnak nem ilyen formában kellett volna Geszti Péterrel közölnie a fenntartásait, véleményét a döntéssel kapcsolatban. Még egyszer “talán”. De azért arra külön kíváncsi lennék, hogy egy hangszálgyulladással – ami javult, de meggyógyulni nem tud 3-4 nap alatt, ugyan is annak átfutási ideje 3-4 hét teljes tehermentesítés mellett-, te vagy az általad favorizált versenyző milyen produkciót mutatott volna be.

 3. Oslánszki Anita szerint:

  Malek Miklosnak üzenem hogy nagyon el van szállva magától. Hogy meri kritizálni Geszti Péter döntését? Úgy hiszem Péter sokkal többet letett az asztalra mint ö. és jó döntést hozott amikor Lil C Mellé állt. Kocsis Tibor egyre haloványabb. árnyéka magának, Adam Lambert sirva fakadt volna ha hallotta volna hogy milyen pocsékul énekelte a dalát. A legnagyobb tehetség búcsúzott akinek volt kisugárzása,egyénisége,tánca és hangja. Sok sikert Lil C.

 4. vanda szerint:

  Szia jó hogy lil.c kiesett mert te nagyon tehetséges vagy és nagyon jó hangod van!Szóval te vagy a legjobb az x-factorban

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: