2011. október 29. 20:13.

Kocsis Tibor Malek Miklós, elvitte mentoráltját, Kocsis Tibort egy bokszedzésre még a szombati show előtt. Úgy gondolta, hogy ez jó hatással lesz a fiatal énekesre, mert egy vad, rock estének néznek elébe. Az énekes a Red Hot Chili Peppers egy ismert dalát adta elő. A mentorok nagy falatnak érezték ezt a dalt Tibinek, és éppen ezért kevésnek bizonyult az előadás.

A mentorok egyébként elég sokáig elemezték és értékelték az éneklést. A legutóbbi szereplésére hivatkozva sokkal kevesebbnek tartották a rock estés előadást. Malek Miklós volt egyedül, aki megvédte mentoráltját, és elmagyarázta, miért volt jó, és miért van ilyen sok rajongója az x-faktor versenyzőnek.

Kocsis Tibor előadása

Kocsis Tibor videó – 3. élő show nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Kocsis Tibor videó – 9. döntő

2011. december 10. 21:18.

Kocsis Tibor videó – 5. döntő

2011. november 12. 21:28.

Kocsis Tibor: 2. élő adás

2011. október 22. 20:39.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. Péterváriné Lohner Julia szerint:

    Tibor! Tiszta szívemből szurkolok neked, mert nagyon tetszik a hangod tisztasága. Úgy érzem, még mindíg egy kicsit feszélyezett vagy, pedig akinek ilyen hangja van, az legyen nyugodtan felszabadult. Ne légy görcsös, gondolj arra, hogy azt csinálhatod amit a legjobban szeretsz. Csak ez legyen a fejedben és akkor a görcs is elmúlik. További sikert kívánok neked, te vagy a legjobb!

  2. Hurtos Gyöngyi szerint:

    Kedves Tibor Szívből szurkolok neked neked van a legjobb hangod . A végtelen tehetségedből ,csak a tűz , a szenvedély hiányzik, Ha nem jössz tűzbe akkor veszíteni fogsz ,és én akkor nagyon szomorú leszek ! Kérlek csak egy picit őrjöngj a színpadon ,nem vész el a presztised ! Nagyon sokan drukkolunk érted,neked ! Győzni jöttél ,úgy legyen !

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=134 w=100 h=240 float=left]A Hajdú lányok a produkció előtti napokban egy igazán adrenalinnövelő hullámvasúton eresztették ki a gőzt, hogy ...