Kocsis Tibor videó – 3. élő show

Malek Miklós, elvitte mentoráltját, Kocsis Tibort egy bokszedzésre még a szombati show előtt. Úgy gondolta, hogy ez jó hatással lesz a fiatal énekesre, mert egy vad, rock estének néznek elébe. Az énekes a Red Hot Chili Peppers egy ismert dalát adta elő. A mentorok nagy falatnak érezték ezt a dalt Tibinek, és éppen ezért kevésnek bizonyult az előadás.

A mentorok egyébként elég sokáig elemezték és értékelték az éneklést. A legutóbbi szereplésére hivatkozva sokkal kevesebbnek tartották a rock estés előadást. Malek Miklós volt egyedül, aki megvédte mentoráltját, és elmagyarázta, miért volt jó, és miért van ilyen sok rajongója az x-faktor versenyzőnek.

Kocsis Tibor előadása

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Péterváriné Lohner Julia szerint:

    Tibor! Tiszta szívemből szurkolok neked, mert nagyon tetszik a hangod tisztasága. Úgy érzem, még mindíg egy kicsit feszélyezett vagy, pedig akinek ilyen hangja van, az legyen nyugodtan felszabadult. Ne légy görcsös, gondolj arra, hogy azt csinálhatod amit a legjobban szeretsz. Csak ez legyen a fejedben és akkor a görcs is elmúlik. További sikert kívánok neked, te vagy a legjobb!

  2. Hurtos Gyöngyi szerint:

    Kedves Tibor Szívből szurkolok neked neked van a legjobb hangod . A végtelen tehetségedből ,csak a tűz , a szenvedély hiányzik, Ha nem jössz tűzbe akkor veszíteni fogsz ,és én akkor nagyon szomorú leszek ! Kérlek csak egy picit őrjöngj a színpadon ,nem vész el a presztised ! Nagyon sokan drukkolunk érted,neked ! Győzni jöttél ,úgy legyen !

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: