2011. november 5. 21:04.

Kocsis Tibor Kocsis Tibor keresi a párját, így konferálta fel Malek Miklós az énekest. No persze kiváló hangú énekesnek is nevezte. A kisfilmből kiderült, hogy a versenyző nagyon izgul, fél, és úgy kellett Mikinek lelket öntenie belé, hogy “Menni fog!”. A feldolgozások hűen tükrözik a versenyzők lelkiállapotát, stílusát és személyiségét. Ez látszott Kocsis Tibor előadásában is, aki inkább a romantikus irányzat felé fordult produkciójával.

A hallgatóság természetesen örjöngéssel fogadta az előadás végét.

Geszti Péter: “Kocsis Tibi, menni fog! Reméljük, nem az x-faktorból.”

A mentor egyértelműen pozitívan értékelt, tetszett neki a műsor, de még mindig hiányolt valamit az előadásból. Keresztes Ildikó megijedt, mert szerinte majdnem a feléig nem történt semmi, de aztán belejött az éneklésbe Tibi. Feró hasonlóan értékelt, unalmasnak nevezte az elejét (úgy tűnik neki minden unalmas..). Malek Miklós rosszindulatúnak nevezte mentortársait, és megmutatta, hogy ő is tud hangosan beszélni (felemelte a hangját). Szerinte a produkció egy varázslat volt, amit nem lehet megtanulni, hanem születni kell rá.

Kocsis Tibor előadás a 4. döntőben

Kocsis Tibor a 4. döntőben nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Kocsis TIbor és Húga: Liza

Kocsis Tibor modellt farag húgából

2012. február 20. 19:31.

Kocsis Tibor videó – 5. döntő

2011. november 12. 21:28.

Kocsis Tibor – Mentorok háza

2011. október 12. 19:05.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=129 w=100 h=240 float=left]Az Apollo23 tagjai a kisfilmben egy hőlégballonról adták a riportot. Felhívták a nézők figyelmét arra, hogy ...