Kocsi Tibor: “Görbüljek meg, mint a kisujjam!”

Kiskorukban a gyerekek igen sokrétűek, “mindenből egy kicsit” -szinten habzsolják az életet. Ugyanakkor számtalan dolog van, ami az első pillanatban nem gyakorol rájuk hatást, így a továbbiakban nem érdekli őket. Így volt a kicsi Tibi az ének-zene tanórákkal. Bizony, a dalos madár hangú tehetség életében egészen tizenhét esztendős koráig nem játszott mérvadó szerepet a zeneszó.

Azóta azonban nincs megállás, igyekszik minden lehetőséget kihasználni: nem az X-faktor az első tehetségkutató, amin szerencsét próbált. Míg a többin elutasították, Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós, és Nagy Feró meglátták benne azt a bizonyos X-et, ami szerintük meghozhatja a fiú számára a régóta áhított sikert.

Tibor a zene fronton megélt egyik legnagyobb keserűsége, hogy a zongora. Imádná, ha tudna játszani rajta, azonban mindkét kezén egy-egy billentyűnyi távolság hibádzik ahhoz, hogy maga is nyűhesse a hangszert. A fiú génhibával született: kezein befelé görbülnek kisujjai. A szülőszobán családtagjai nem jöttek zavarba, hiszen édesanyja felőli rokonságában többek is hasonló képpen jöttek világra. Talán ennek okán, talán nem, de a család hisz a spiritualitásban és a misztikumokban. A befelé görbülő ujjakban szerintük szerencse és belső erő rejlik, így lehetséges, hogy Tibi hétről hétre rajongók armadát szegezi a tévéképernyők elé. A fiú maga mind emellett még a sorsban is hisz, azt gondolja minden okkal történik. Ezért zárult annyi kapu be előtte, mert sokkal nagyobb dolgokra hivatott. Mindent egybevetve, az X-faktor még akár a világhírnévhez is hozzásegítheti őt.

Kocsis Tibort legközelebb szombaton láthatjuk az RTL Klub x-faktor show-jában, hiszen még mindig versenyben van. Kocsis Tibor adatlapja »

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: