Kiszel Tündének görög hódolója volt Kos szigetén

Kiszel Tünde úgy döntött, hogy igazi luxusnyaralással lepi meg magát és kis családját. Lányával, Donatellával és nővérével, Csillával a csodás Kos szigeten nyaralt, ahol udvarlókból is jutott neki, egy görög férfi ostromolta őt rendületlenül.

Álomutazáson vett részt Kiszel Tünde, Donatella és Csilla Kos szigetén. Tünci igazi luxuskörülmények között töltött el 10 napot a szigeten. Az egykori modell egész évben arra spórolt, hogy el tudjanak menni erre a fantasztikus nyaralásra. Mindennap egy perselyben gyűjtötte a pénzt, ennek pedig meg is lett az eredménye, hiszen összejött a hőn áhított családi utazás.

Tünde egyébként kirobbanó formában van, több férfi is megkörnyékezte a nyaralás alatt, de egyik udvarlóval sem fordult komolyra a dolog, hiszen itthon van párja. A szállodai dolgozók is azt állították, hogy ő a legszebb hölgy a szállodában. Tünci azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nagyon jól estek neki a bókok, sőt, még egy kitartó hódolója is volt a nyaralás alatt. Egy görög férfi csapta Kiszelnek a szelet, akit még az sem tántorított el a próbálkozásoktól, hogy az egykori modell közölte, szíve már foglalt, Magyarországon várja a párja.

Kiszel Tünde és Donatella

Kiszel Tünde és Donatella Kos szigetén (forrás: Blikk)

A görög férfi bonbonokat és virágokat is küldött Tüncinek, a 10 napos nyaralás alatt pedig folyamatosan ostromolta. Akárhová mentek, a tengerpartra vagy a bárba, a férfi mindig oda ment hozzájuk, még táncolni is felkérte Tüncit, ám minden erőfeszítése hiábavaló volt, a celeb nem adta be a derekát.

Tündének és családjának a tíz napos nyaralás alatt lehetősége volt megismerni Kos szigetét, emellett pedig kipróbáltak minden olyan dolgot, amit korábban még nem. Tünci eddig még sohasem búvárkodott vagy teniszezett, ezeket most bepótolta.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: