Kiszel Tünde 20 ezerért árulja a társaságát

Úgy tűnik, Kiszel Tündének nem megy túl jól a naptárbiznisz, ugyanis úgy határozott, ezentúl a társaságát fogja áruba bocsátani.

Potom 20 ezer forintot kell kicsengetnie annak, aki Tüncivel szeretne eltölteni egy vacsorát, de mélyebben a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ennél extrémebb dologra hívná meg a celebet, teszem azt egy legénybúcsúba.

Kiszel Tünde új projektbe vágott bele, nevezetesen abba, hogy ezentúl meg lehet venni őt, pontosabban a társaságát egy-egy rendezvény erejéig. Közösségi oldalára töltötte fel a meghökkentő hirdetést, mely szerint aki hajlandó mélyen a pénztárcája zsebébe nyúlni, az megveheti Tünci társaságát. A hirdetés szerint Kiszel szívesen vesz részt legény- és leánybúcsúkon, esküvőkön, bálokon, de buliba is szívesen megy.

A Blikk kapva kapott a lehetőségen, és tárcsázta a hirdetésben szereplő telefonszámot. A kagylót egy hölgy vette fel, akiről kiderült, hogy Tünci új menedzsere. A hölgy elárulta, az ár nagyban függ a részletektől. Úgy fogalmazott, hogy Kiszel 20-30 ezer forintért megy el vacsorázni bárkivel, legénybúcsúba és leánybúcsúba 30-40 ezer körüli összegért. Olyan sok megrendelés érkezett, hogy Tünci naptára jelenleg tele van, február közepétől lehet időpontot foglalni.

Kiszel Tünde pénzzé teszi a társaságát - 20 ezerért vihető..

Kiszel Tünde pénzzé teszi a társaságát - 20 ezerért vihető..

Valószínű, hogy Kiszel Tündének nem folyik be elég pénz a számlájára, azért ment bele abba, hogy kiárusítja magát. Arról nem szól a történet, hogy az ország Tüncije a puszta jelenlétén kívül másba is belemenne.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Kiszel Tünci szerint:

    Ez így van! Mostmár nem csak kolbászpornóval(kombinálva a szőrös muffommal és szőris hónaljammal) keresem a kenyerem illetve emberek beperelésével(az ötlet adója Teri Black), vagy épp a hamis hangom reklámozásával esetleg Donatello zsebnaptárak árusításával(megjegyzés: eddig egy darab sem kelt el!), hanem 85 ruppóért akár a kolbászodat is bekapom egy esetleges legénybúcsún miközben kidobóember állagú párom(aki valószínűleg sosem vesz feleségül mert addigra öregségben meghal) is támogatja.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: