Kirúgta Győzikét a TV2

Gáspár Győzőtől megválik a TV2, mert a csatorna állítása szerint meg akart verni egy nőt az Édes Élet forgatása alatt.

A csatorna közleményében az áll, hogy a showman július 23-án, a műsor forgatásán a stáb egyik hölgytagját megrángatta, és obszcén szavakat üvöltött feléje, ráadásul minden ok nélkül. A TV2 azonnali hatállyal meg akar szabadulni az erőszakos sztártól, a viselkedése nem összeegyeztethető a csatorna szemléletével. Győzi nem tud az elbocsátásról, ráadásul minden újságnak mást mond.

Az eset miatt a TV2 úgy határozott, hogy  azonnal megszünteti a munkakapcsolatot Győzikével. A csatorna elhatárolódik az erőszak minden formájától, ezért is nem kívánnak a továbbiakban Győzővel dolgozni. A Blikk úgy tudja, a showmannek semmilyen különösebb oka nem volt a kirohanásra. Az egyik stábtag állítása szerint semmi nem történt, legfeljebb az adhatott okot a kirohanásnak, hogy egy jelenetet újra fel kellett venni, de ez nem indok, amiért így ki kell rohanni. A stábtag azt is elmondta, hogy a hölgyet megviselték a történtek, hiszen Győzit alig tudták lecsillapítani, rángatta és csúnya szavakkal illette a munkatársát.

Gáspár Győző ráfázott az erőszakosságra, kirúgták az Édes Életből, és a TV2 nem kíván vele dolgozni a továbbakban

Gáspár Győző ráfázott az erőszakosságra, kirúgták az Édes Életből, és a TV2 nem kíván vele dolgozni a továbbakban

A sajtó természetesen magától Győzőtől is szerette volna hallani, hogy mi történt, de erről nem kívánt nyilatkozni az incidensről, a Blikk munkatársára még a telefont is rácsapta, amikor arról próbálta faggatni, tényleg megrángatta-e a kollégáját, letette a telefont. A showman azért annyit elárult, hogy nem tud arról, hogy megszabadult volna a TV2 tőle. A Bors magazinnak annyit mondott, amikor telefonon keresték, hogy éppen egy bevásárlóközpontban forgatják az Édes életet, és nem tud róla, hogy ki lenne rúgva. Szerinte a csatorna csak a nézettség miatt csinálja ezt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: