2011. augusztus 22. 15:17.

Király L. Norbi Leutánozhatatlan, egyedi mozgása és pazar hangja lehengerlő kisugárzással párosul. Amikor a tavalyi Xfaktor válogatás során a színpadra lépett és dalra fakadt, mind az ottani közönség, mind a négy mentor számára egyértelmű volt, hogy Király L. Norbi a színpadra született.

A 2010-es megmérettetésen egészen a döntőig menetelt, s bár nem ő lett a verseny tényleges győztese, még is nyert: egy ország skandálja a nevét, készül a szóló lemeze, klipet forgat, fellépésről fellépésre jár, interjúkat ad… Szeptemberben pedig eljön az idő, amikor repertoárja műsorvezetéssel bővül. Noha Ördög Nóri egymaga vezeti az Xfaktor 2011 adásait, mellette Norbi is babérokra tör, mint riporter. Míg Nóri a színpadon tüsténkedik, addig az énekes mikrofont ragad, hogy a lihegőben elbeszélgessen a versenyzőkkel. Ugyan a Bravo Otto Gálán már tanúbizonyságot tett műsorvezetői rátermettségéről, ez a helyzet még is más lesz, lévén, hogy mindez az Xfaktor internetes felületén lesz nyomon követhető.

Az ifjú tehetség az RTL klub Fél kettő című műsorában ma elmondta, hogy nagyon izgul az új lehetőség miatt, hiszen az ilyen fajta műsorvezetés még csak most kezd elterjedni Magyarországon. Habár a versenyzőket ugyanúgy fogja támogatni lelkileg, mint mikor még ő maga is ringben volt, megnyugvással tölti el, hogy nem kell azon izgulnia, vajon tovább jut-e a következő fordulóra. Talán pont emiatt esett Király L. Norbertre a produkció vezetőinek választása, mert a fiú megtapasztalta milyen a másik oldalon, így saját érzelmeit, tapasztalatait újraélve, teljesen hazai pályán folyhatnak a beszélgetések a back stage-ben a versenyzőkkel.

Király L. Norbi ismét az Xfaktorban! nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Király L. Norbi és Niki

Apa lesz Király L. Norbi

2012. február 24. 14:10.

Király L. Norbi súlyos titka

2010. december 8. 11:30.

Király L. Norbi ballépése

2010. november 17. 11:15.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=94 w=100 h=240 float=left]Nem megerősített információnk szerint, az x-faktor második szériája feltehetően, 2011. szeptember 3-án startol. Bár a hivatalos ...