Király L. Norbert esett ki: ketten maradtak a fináléra

A magyar x-faktor történelmében eljött a várva várt pillanat, az utolsó hétvége, az utolsó megmérettetések. Az RTL Klub ezt a pillanatot úgy pecsételi meg, hogy egy hétvégén 2 x-faktor döntőt is lead. A végső finálé, az utolsó döntő pedig vasárnap lesz látható a tévében, amit valószínűleg milliók fognak végig kísérni. A szoros verseny közepette a ma este folyamán Király L. Norbert esett ki.

Így vasárnap már csak ketten folytathatják, illetve fejezhetik be az x-faktort, hiszen mint tudjuk, csak egy maradhat. Vasárnap tehát kiderül, ki a legjobb x-faktor!

Király L. Norbert produkciója a kiesés napján

Hasonló bejegyzések..

49 hozzászólás

 1. ignivylon szerint:

  hi, new to the site, thanks.

 2. government grants szerint:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 3. MÓNI szerint:

  BENT JÓ VOLTÁL KINT ELSZÁLTÁL

 4. Kikike szerint:

  Halli
  Nagyon jó hangod van,jól is nézel ki:d
  Nagyon szeretlek Furcsa fazon vagy :DSzép helyezést értél el.
  Büszke vagyok rád:)

 5. Fazekas Istvánné szerint:

  Nagy tévedés, hogy K. L. Norbi csak addig volt érdekes, amíg műsorban tartották. Én azóta is végig nézem a videóit, mert felvidít, élvezem, szeretem, tetszik…, mert ő igenis az a különleges egyéniség, aki több, mint egy képzett hang! Szerintem róla szólt a műsor, még akkor is, ha nem ő nyerte meg.
  Igen, izléstelen bundagyanús volt a döntés! De nem ez számít, hanem az, hogy szeretjük Norbit, kell nekünk a tehetsége, mert igenis Ő az X-faktor hordozója!
  Sok sikert, szerencsét és boldogságot, Norbi!

 6. eva szerint:

  jo volt norbi csak igy tovabb.

 7. eva szerint:

  norgi szuper voltal csak azert neztem szombat estenkent a tevet hogy lassam milyen orultseget talalsz ki csak igy tovabb.

 8. noi szerint:

  nagyon tetszettel.

 9. noi szerint:

  Nagyon tetszet az eloadasod.

 10. noi szerint:

  Nagyon tetszet.Szupi

 11. Dávid szerint:

  Hali!

  Az emberek nem tudják elfogadni a változatosságot,mindenkinek a magashangú “férfiak” kellenek.Valószínüleg benne van az rtl keze is,hogy nem ő nyert,mert tudják h nem ő kell a népnek.Meg lehet nézni az eddigi megasztár,meg hasonló műsorokat,h csak és kizálag “nyálas” dalt éneklő,előadó emberek nyertek.Egyszer véletlenül egy jobb hangú is nyert,lásd Rúzsa Magdi.

  Üdv!Dávid

 12. zsofi szerint:

  jobb vagy mint csaba

 13. gyöngyi lukács szerint:

  a leg utolsó felépésed volt a legjobb !:D

 14. Exercise Balls szerint:

  Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

 15. óüö szerint:

  Az X-faktor dög unalom lett volna Norbi nélkül.
  Kiejtették. Ez hiba volt!
  Meguntam a tévét végleg.
  A CD-t már megvettem. Azt éreztem, végre olyanért adok pénzt
  ami megéri.
  Norbi világklasszis előadó és énekes. Csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni.
  Király X Norbert

 16. szaby szerint:

  gratula norbi cool voltal az egesz müsor alatt sok sikert jah es nekem is valami gyanus a szavazasal valaminekem is

 17. zsofi szerint:

  olyan cuki vagy édes. kár volt ki ésni .
  e-mail cimed?
  a legjob zenéd lehet kék a fu lehet zold az ég
  puszi
  te is írj léci
  te vagy a sztár.
  a szivem ben te nyerted meg az x-faktort

 18. M.Norbi szerint:

  * show műsor.
  elnézést, bele kavarodtam a mondatomba 🙂

 19. M.Norbi szerint:

  A frenchise rendszer szerint az ötletet vásárolta meg az RTL klub. És az ötlet az volt, hogy “az X faktor az, ami másban nincs meg, a különlegesség.”
  Jó énekesek vannak a műsorban!, de! jó énekesből is vannak bőven, hát hányról nem is tudunk még?! Tehetség nem egyenlő a jó énekhanggal.
  A műsor eredeti ötlete szerint Király L. Norbinak vagy a Non stop-nak kellett volna nyernie, ugyanis ők nyújtottak újat, többet; különbség kettejük között, hogy Norbira jobban ráharapott a nép. Ha hamiskás, ha “túl sok”, ha nem populáris, akkor is Ők az X FAKTOR. Szerintem egyebként ki van éhezve a nép valami másra, nem “média pop sztárokra”.

  Innentől kezdve a műsor hitelét vesztette. Semmivel nem több mint a többi, magukat tehetségkutatónak hívni merészelő show műsornál.

  Béke!

 20. Hanga szerint:

  Drága Magyar Honfitársaink!
  Igazán sokra becsülöm a nemzeti önvédelmi törekvéseiteket, de azon gondolkodjatok el komolyan, hogy kiket tagadtok meg, mint testvéreinket. Inkább lerománozzunk, leszerbezzük, leszlovákozzuk Öket azért, mert még mernek bizni bennünk? Magyarabbak Ők mindannyiunknál, mert Nekik egy olyan környezetben kell helytállniuk, ahol egyáltalán nem tisztelik a kisebbséget. Engem kisiskolás koromban leköptek egy felvidéki utcán, mert meghallották, hogy magyarul beszélek. Pedig csak iskolai táborban voltam. Ők pedig ott élnek…
  S ne feledjük, Ök, vagy a szüleik nem önszántukból pattantak le jobb szerencse reményében, hanem felülröl döntöttek felettük, hogy az eddigi lakhelyük ezentúl más országhoz tartozik…
  Legalább annyira becsüljük már Öket, mint az itt élő kisebbségieket, akiket szintén nem zárnak ki ilyen műsorból, ha tehetségesek.

 21. Álmodozó79 szerint:

  Azok a hozzászólások, hogy ki magyar és ki nem igen gusztustalanok! Aki határon túli magyar mondjátok már el, hogy miért is nem magyar??? Gusztustalanok vagytok, akik így gondolkoztok, sőt épp ti vagytok azok, akik nem igazi magyarok, max. csak papíron!!!
  Nicolas és más határon túli magyarok épp úgy magyarok, mint mi, sőt talán még jobban és nem ők tehetnek arról, hogy ott élnek ahol, de az a rész is Magyar országhoz tartozott. Úgyhogy ennek a tábornak akik ilyeneket írnak javaslom, hogy egy kis történelmet tanuljanak, és az alapvető tiszteletet az ottani magyaroknak adják meg!!! És különben meg bekaphatjátok mind, akik így gondolkoztok!

 22. szso szerint:

  Szerintem norbi volt a legjobb

 23. csabidoki szerint:

  Az osztrákok mindenféle tehetségkutató, zenei, meg tanulmányi versenyére benevezhetnek (és be is neveznek) azon németajkúak, akik az I. világháborút lezáró szégyenletes békekötések révén jelenleg más ország fennhatósága alá került területen, nevesül Déltirolban élnek, tanulnak, dolgoznak, és ma olasz állampolgárok. Hiába próbálták őket elnyomni az új hatalom emberei egészen az 1970-es évekig (bezáratták iskoláikat, kulturális intézményeiket), ma ez egyáltalán nem érződik teljesítményükön, és a versenyeken mindig ott vannak a legjobbak között, ill. az esetek jelentős százalékában nyernek is. Ennek ellenére én még nem hallottam, hogy egy osztrák ledigózzon egy déltirolit csak azért, mert tehetsége, tudása miatt esetleg tovább jutott, mint anyaországi vetélytársa. Nőjjünk már fel végre mi is, és örüljünk, hogy a mai államhatárainkon túl élők között is vannak olyanok, akik magyarnak vallják magukat, és odafigyelhetünk, felnézhetünk rájuk pusztán teljesítményük okán! Ha pedig nem érezzük szívünkhöz, ízlésünkhöz közelállónak bármelyiküket is, akkor se azért illessük őt kritikával, mert nem a Duna-Tisza közén született.
  A Norbi jelenséggel kapcsolatban pedig csatlakozom azon előttem szólókhoz, akik nagyon helyesen átlátva a műsorsorozat dramaturgiai (hadd ne mondjam szappanoperai) felépítését, a performance mesterében a nézettségi index emelőjét, a nézők passzív (csupán befogadó) magatartásból való kimozdítóját látják. A műsor készítői, licenszének tulajdonosai nagyon is tudatában voltak annak a ténynek, hogy Norbiról, mint az átlagtól nagymértékben eltérőről az emberek beszélni fognak, de csak addig ameddig “adásban tartja” őt az RTL. Azt a blamázst pedig mégsem vállalhatta föl a médium vezetése, hogy teljesen kiadva a döntés jogkörét a tisztelt nagyérdeműnek, esetlegesen egy énekelni nem tudó, ill. a könnyűzene csupán egyetlen szegmensében, a punk rockban használható figura nyerjen egy “énekversenyt”. Az eljárás hasonlatos a TV2 módijához, Szíj Melinda “tartsuk műsorban, ameddig lehet” megítéléséhez, és utolsó, még kontrollálható pillanatban történő eltávolításához.
  Ébredjünk végre fel! A televízió manipulált műsorai elsősorban a mi manipulálásunkra születnek, amelynek sikerességéről a beáramló SMS-ekből rögtön képet is alkothatnak az erre kíváncsiak.

 24. tibko szerint:

  Szlovákok haza!!! Hajrá magyarok ,hajrá Norbi!!!

 25. XXX szerint:

  Kedves Bné! Na igen, pont az lett volna a legnagyobb “bemutatás” a kereskedelmi médiáknak, ha ezeket a versenyeket egy Szíj Melinda és egy Király L Norbi nyeri…, de nem! Így legalább beléphetünk a média által irányított ostoba társadalmak körébe. Hajrá Mo, hajrá magyarok!!!:D Azért a fő lekicsinylését társadalmunknak még mindig a Való Világ vezeti a kitűnően kiválasztott figuráival!

 26. truemirror szerint:

  Norbi volt a legjobb, és persze hogy sokan irigyek, a cuki trendi világuk eltörpült Norbi Egyszerűsége mégis profizmusa mellett, mehettek vissza rózsadombra 😀
  Ő meg A KIRÁLY! 😀

 27. tibko szerint:

  Nem hiszem el hogy a Norbi kapta a legkevesebb szavazatot! Bunda,de most már mindegy.Ő volt az x faktor kabalája,ben tartották eddig,hogy le üljenek az emberek a tv elé!!Tegnap igazán jól énekelt.Többet nem nézek ilyen műsort, kamú az egész!!

 28. lala szerint:

  Szerintem nagyon nincs igaza az elottem ironak,ebbe a versenybe az jelentkezik aki akar,lehet magyar,szlovak,meg kinai is.nem akarok senkit megserteni,de azert aki egy picit ert a zenehez es van fule akkor tudnia kell h Norbinak nincs arra hangja h megnyerje ezt a versenyt.es nem vedek senkit,de a legjobb enekes Nikolas.ez egyertelmu.

 29. Dóra szerint:

  Na végre,hogy kiesett.

 30. Nani71 szerint:

  Norbi szép estét adtál nekünk ismét, csak a vége lett hangulat rontó és elgondolkodtató.

  Amit már más kommenteknél is írtam, képzett énekesek és lemezszerződéses embereknek be sem szabad lett volna kerülni/Nicolas, Kati/. Ha ez a MAGYAR X faktor akkor legyen az, a TV2-n is egy néger pipi repkedett az előadásokra hazájából. Hihetetlen ez az egész kamu ami a “Show buisness” körül megy. Na persze a Csaba is ha már ott volt akkor ő is próbál egyet mi? Ha így utólag összerakjátok a képet akkor egy nagy mese az egész a sírós királylányról, a párbajozó testvérekről …stb Nem vagyok nagy TV néző, de Norbi miatt leültem és megnéztem az összes adást, asszem a mai döntőt is csak miatta fogom nézni és várom a közös produkciót és utoljára szavazok egy MAGYARRA: Csabára!

 31. kiki szerint:

  Jo volt a Norbi de neki eddig volt de hogy a Csaba tenyleg egy nagy szinesz az biztos igy hat egy maradt aki igazan gyoztes a NIKOLAS.Nyerd meg fiu,megerdemled.Veca rajongok …es persze Nikolas rajongok szavazzatok a Nikolasra.

 32. Bné Soós Éva szerint:

  Kedves Hozzászólók és Versenyzők!A MEGASZTÁR már élő műsorban rettenetesen becsapta az embereket és a legszebb hangú énekesnőt Szíj Melindát lealázta. Különösen Mester T, DE HÁLAISTENNEK MEHET A SÍRBA,MERT NEM AZ Ő KIVÁLASZTOTTJA GYŐZÖTT.sSZERENCSE,HOGY AZ X FAKTOR HALLGATÓINAK VAN HALLÁSA /FÉLIG/ IGY A DÖNTŐBEN AZ IGAZI HANG SZEREPEL.Semmi bajom Norbival ne4kem nagyon ügyes , aranyos fiú, de a hangja nem X faktor.Csaba tegnap igazán jól énekelt, csak őt a külsejéért imásják a lányok/tényleg helyeske/de az ő hangja sem Xfaktor. Nem az számított eddig ki a jó énekes, hanem ki milyen bulit csinál és milyen macsó fiú. Jó lenne ha ez emberek átértékelnék, kit merünk kiküldeni nemzetközi megmérettésre a hangja miatt ez NIKOLAS

 33. Zoli szerint:

  Norbi EGYÉNISÉG, de nem énekes! Drukkoljunk neki, hogy a további élete legalább úgy sikerüljön, mint a tehetségkutató-szereplése. Mert ez siker mindenképp!!
  …bár szerintem erre reális esély nem sok van…

 34. Yorak szerint:

  …Norbi: abban reménykedj, hogy Vastag Csaba nyeri meg a dalversenyt, mert ő is Rocker a szíve mélyén, még, ha Feró nyáladzó dalokat is erőltetett rá….Hi young master… :)..

 35. Yorak szerint:

  …kössz Norbi, élmény volt minden egyes produkciód, elejétől a végéig, de mivel egy nagy szálka vagy sok ember szemében: neked kellett kihullnod…., ez a biznisz, a közakarat, a demokrácia, és a rock ideiglenes bukása megint, de ne add fel,……….:))……….

 36. Nagy Margit szerint:

  Ne add fel!

  Sok sikert, az eletben, kulonleges , tehetseges fiatalember vagy, ez a fontos!! Kovetni fogom a palyafutasodat!

 37. bama szerint:

  Ne csináljuk ezt, hogy a másik két versenyzőt gyalázzuk!!! Mondom ezt úgy, hogy Norbi rajongó vagyok, és a verseny korrektségét illetően nekem is kételyeim vannak. Én úgy érzem, hogy az RTL.nem akarta “blamálni” magát egy képzetlen hangú énekessel. De erről nem a másik két versenyző tehet, megjegyzem egyikben sem látom az X-faktort. De majd a jövő eldönti ki mennyire tehetséges. Én biztos, hogy megfogom venni Norbi CD-jét, és ha lesz önálló koncertje, akkor elfogok menni rá. Szerintem ezzel tudjuk leginkább kifejezni Norbi tehetségébe vetett hitünket, és nem a gyalázkodással. Ne csináljuk azt amit a másik tábor egy pár nappal ezelőtt, aki szinte hadjáratot indított Norbi ellen. Nos úgy tűnik győzött a “szakma”, de hogy ki lesz az életben a befutó azt mi közönség döntjük majd el.Gratulálunk Norbinak, és várjuk, hogy kilépjen önállóan a közönsége elé, az biztos, hogy nem leszünk kevesen, úgy hogy jó sok hely legyen.

 38. vacakbaby szerint:

  Ez egy kib*szott kamu hogy te estél ki…Mind a 2fiú párbajozott mát és tuti nem te kaptad a legkevesebb szavazatot…bunda az egész!Már tutira elvan döntve hogy ki nyeri meg az elejétől kezdve…ez szemétség azért!
  Szép volt Norbi,nekem te vagy az X…sokkal többre fogod vinni mint Csaba meg Nikolas,hidd el!!
  Imádlaaaakk!!:)

 39. én szerint:

  ÉN A VASTAG CSABÁRA SZAVAZOK PEDIG NEM VAGYOK MÁR TINI!!MIÉRT KELL NEKÜNK A KALAPOS MIKOR ORSZÁGON BELÜL IS VAN TEHETSÉG!!!

 40. Király.L.Norbert.FAN szerint:

  Ezt nem tudtam felfogni, hogy Norbi esett ki…bazd+ most énekelt is és volt hangja. nemhiszem hogy ő kapta volna al egkevesebb szavazatot.

 41. jony szerint:

  gyalazatos,amit csinalnak ebben az orszagban,es kulonosen az rtl clubb amit csinalt,nagyon sajnaljuk ezt a fiatal embert aki mindegyik versenyzonel egy lo hosszal jobb volt.es elveszik ilyen modon a tehetseges versenyzok kedvet orokre mert igazsagtalan dontesek vannak az orszagban,ezert hagytam ell orokre a hazamat mert ilyen emberek elnek sajnos befolyasos hejeken,undorito ez a dontes es nekunk Kiraly l Norbi a nyertes

 42. Álmodozó79 szerint:

  Monichianak: az lehet, hogy a Csaba “mű”, de még is kik a vakok? És bizonyítani is tudod felvétellel, hogy nem kapott egy idősebb nő tőle aláírást? Mert vádaskodni könnyű ám!
  Meg nem azért, de ez a műsor nem arról szól véletlenül, hogy ki-hogy énekel? Mert egész idáig csak arról szólt, hogy ki, hogy produkálja magát. Norbi nem az ének tudása miatt jutott el idáig, hanem mert ügyesen csinálta a fesztivált. Most először ez az adás volt az, amikor korrektek voltak a szavazási eredmények, és nem azért, mert sajnáltam volna, ha Norbi kerül be, hanem azért, mert végre a nézők az ének tudást is nézték. Szerintetek – most őszintén -, nem lett volna túl ciki, ha egyedül mi magyarok küldünk ki Vegasba egy olyan embert, aki bár jó pofa, de ének tudása egyenlő a nullával??? Szerintem vér ciki lett volna!!!
  Norbi letett elénk vmit, ami újdonság volt “egy ideig”, de ettől még nem kéne süketnek lenni! Ha már a Csaba tábora vak!

 43. Ditte Donna szerint:

  Norbi 2o1o legnagyobb tehetsége,sajnálom hogy kiesett.Veca szavazói Nikolaszra,Tomi szavazói Csabára küldtek sms-t ezért ők jutottak tovább,pedig nyomtuk Norbira ezerrel ő az a versenyző aki nem párbajozott,és a verseny alatt a legtöbb szavazatot kapta!Biztos vagyok abban hogy még akkor is a csúcson lesz,amikor a többiekre már nem is emlékszünk. Üdv:Donna.

 44. Erika szerint:

  Monchica, igenis elgondolkodtato amit irtal, es az sincs kizarva hogy talan meg igazad is lehet. Na, emlekezzunk is csak vissza: a harom dontos kozul, az egesz verseny folyaman kinek, jobban mondva kiknek kellet parbalyozniuk??? Mert hogy Norbinak nem kellett 1szer sem, az tuti. Sajnos, rosszat sejtek, ami a 2 dontos “korrekt” tovabbjutasat illeti!

 45. Erika szerint:

  Sajna, kiesett. De azert nagy ketelyeim vannak, ami a szavazatokat illeti, tehat igy a “fair play”-ben is ketelkedem. Hiszen, annak ellenere, hogy Norbi nem egy selymes hangu enekes, oriasi rajongo tabora volt, es van. Ezert hihetetlen, hogy a mai esten valoban Norbi kapta volna-e a legkevesebb szavazatot?? Nem hinnem!!!

 46. Monchica szerint:

  Na, ezt a műsort jól előágyazták Vastagnak… Mindenki azon dolgozik, hogy Ő nyerjen, nem értem, hogy miért… Már a Veca kiesése is gyanús volt, de ez a mai….. A színészi tehetsége tényleg kifogástalan… Felhasználni az öccse rajongótáborát, az már gusztustalan. Eljátssza mindenkinek, hogy Ő egy jólelkű, érzékeny, az öccséért feláldozni kívánó valaki, közben az autogramm osztásnál a nem éppen előnyösebb külsejű 40-es nőt otthagyja “Te nem kapsz autogrammot” -felszólással, s elvonul a “MŰ”-kategóriába tartozó, “Plaza-mű-cici-közösséghez”, s nekik szívesen ad aláírást… Arról már nem is beszélve, hogy a mai előadása során valahogy visszaköszönt nekem az a bizonyos Pál Tamás, aki még évekkel ezelőtt szerepelt egy másik adón egy másik Énekversenyben… Mű az egész fickó, s remélem óriásit fog bukni, nem kizárólag azért, mert tenyérbemászó pofája van, s mert már a TV képernyőn láthattuk énektudását (vajon akkor miért nem fedezte fel senki?-lásd:Popdaráló), hanem azért, mert még a saját öccsét is képes felhasználni a siker érdekében, ami már tényleg a leggusztustalanabb. Emberek!!! Tényleg ennyire vakok vagytok???

 47. XXX szerint:

  Sajnálom, h kiesett, csak miatta néztem a műsort.Sok sikert a döntőre a másik 2 fiúnak!

 48. Klári szerint:

  Szép volt Norbi! Gyönyörű helyezést értél el! Fantasztikus fazon vagy! Csak így tovább, sok-sok sikert kívánok!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: