Király L. Norbert és az AC DC

Sokan várták már Norbitól, hogy egy igazi rock dalt énekeljen el. Mivel az elmúlt x-faktor adásban a filmzenéké volt a főszerep, így Norbi az Utolsó akcióhős c. film dalát adta elő, mely eredetileg egy erőteljes AC DC rockzene. Hát Norbi ma sem hagyta cserben a rajongóit, oda tett anyait, apait, ahogy már megszokhattuk tőle.

Király L. Norbert előadása

Nézd meg újra a videót, ha tetszett, egy kattintással ki is fejezheted ezt 🙂

Hasonló bejegyzések..

73 hozzászólás

 1. Klári szerint:

  Tóth Tibike!
  Neked pedig már ágyban kéne lassan lenni (hisz úgy kb. 6 éves lehetsz a helyesírásod alapján), nem pedig másokat nullázni. Igen, sok embernek tetszik a Norbi és kész!

 2. Toth Tibor szerint:

  Norbi egy nagy nula vagy : énekelni azt nem tudc , kiabálsz és csak ugrálsz mint egy idiota mesze vagy te az igazi énekestől kérlek néz meg Vecát és rádöbensz ara hogy te mit csinálsz nem értem a nézőket a te ugrálásod valakinek tecik egyáltalán nem értem ?

 3. Pocok szerint:

  Norbi egy szerencsés ember,aki hang nélkül,de fantasztikus energiával felküzdötte magát.Szerintem szörnyű,ha egy énekes a tiszta hangot hangerővel próbálja pótolni.Amúgy egy szép hang kissé rekedtes beutéssel tényleg egyedi lehetne.Így csak az ordító varjú károgást hallom minden alkalommal És ez elszomorít!Sajnos!

 4. Lovas Fejedelem szerint:

  A világon, így Magyarországon is számtalan jó énekes van, de unalmasak, nem szugesztívek és nem egyéniségek. Az igazi nagy sztárok nem a legtehetségessebb zenészek, hanem zseniális előadok, pl.: Mick Jager, Bon Scott, Madonna, Lukács Laci,Nagy feró, Ákos stb.
  Norbiban meg van minden, amire egy világsztárnak szüksége van.
  Jobban, sokan énekelnek nála, de senkisem ereditbb.
  Én a pénzem az ő koncertjére költöm majd, és biztos jól érzem majd magam.

  Lovas Fejedelem

 5. Lukrécia szerint:

  Kritikussal maximálisan egyetértek. Nem hiszem, hogy van még ország, ahol ilyen semmi hanggal rendelkező valaki bejuthatott volna. A verseny elvileg arról szól, hogy jó hang+ x faktor. Rengeteg tehetséget kiszórtak, őt meg továbbjuttatták. Ezt felháborítónak tartom. Már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy megnyeri, az tragédia lesz, hiszen 1 számot sem tud normálisan elénekelni. Döbbenetes, hogy ekkora tábora van.

 6. adam totan szerint:

  csak igy tovabb!
  ne hagyd magad!
  Egy brazilai rajongo!

 7. Zsófica szerint:

  NORBI!
  Eszméletlenül tehetséges vagy!Az az előadóművész akitől feltöltődöm és ha láttalak-hallottalak,már nem lehet rossz napom!Miattad nézem az x faktort,az egész uncsi lenne Nélküled!Minden szombaton a képernyőre “ragadok” semmi nem tudja elvonni a figyelmemet ha Te énekelsz!Egyszserűen leszakad Tőled a plafon,megszűnik minden más létezni arra a néhány percre!Ezt érzem mióta először láttalak!!Akármit “adsz elő” az magávalragad…egyszerűen hihetetlen vagy!!Csak úgy énekelni még vagy millióan tudnak,de benned ott van az a bizonyos…aminek szerintem X-Faktor a neve!!!Nem eshetsz ki,egyedül benned van az ami miatt nyerned kell!!!KIRÁLY vagy NORBI!Csak így tovább!Köszönöm ,hogy vagy nekünk!!!Hajrááá:Zsófi Budapestről

 8. Sasvári Balog Timi szerint:

  Szerinten Norbinak nulla hangja van…és sajnálom őt mert nem az énektudása miatt van a műsorban,hanem a:bohóckodása miatt és a vicces külselye miatt.Szegényt én most nem bántani akarom de ez az igazság.”és szerintem ezt ő is így gondolja magában”

 9. xy szerint:

  hát szerintem egyrészetek elvan tájolódva szerintem nem kellene kiessen mert nagyon is jo a hangja sőt szerintem ő kellene megnyerje az x factort, s ha még nem vettétek volna észre pontosan olyan hangja van mint Charlie-nak.Hajrá Norbi!!!!!!

 10. Simon Georgina szerint:

  Norbi!Én nem vagyok egy rajongó típus,de csodállak!
  Mindíg add magad!Ildikóval egy tüneményes emberek vagytok!

 11. Kk szerint:

  A Norbinak nincs hangja!!!!

  Nem akarok senkit megsérteni, de szerintem csak ordítozik , meg vonyít a rekedt hangján.

  Ki kéne esnie. (szerintem)

 12. kathe szerint:

  Én imádom Norbit “charlis” hangja miatt és egyedi stílusa miatt főként!!! Most ugyan Én is hiányoltam kirobbanó rekedtes hangját a refrénnél, de sz.tem nem a világ… majd legközelebb, mint ahogy eddig is 🙂 😀

 13. jucunka szerint:

  Norbinak hangja semmi!!!
  Eképesztő,hogy idáig is eljutott!
  Máris sztárnak érzi magát,totál sértődés a kevés szavazat miatt,pedig a teljesitménye után még ennyi sem járna neki.
  Menjen haza,legfeljebb Ildikó majd előad egy ujjabb sirós jelenetet

 14. uhu25 szerint:

  Norbi nem a q*rva jó hangjáról híres, ezt tudjuk. Egyéni előadásmódja, amitől MÁS , mint a többi. Ha így folytatja a Keresztes Ildi, hogy egy kommersz előadót csinál belőle, ki fog esni. Norbinak nem áll jól, ha CSAK énekel. A tegnapi előadása felejthető volt.

 15. emili szerint:

  nekem nem nagyon jön be király l NORBERT

 16. Botos Ferencné szerint:

  Kedves Nikolas! Nagyon szurkolók Neked is akárcsak Norbinak.Fantasztikus hangod van és árad belőled a kedvesség.Csak így tovább.Nagyon nagy énekes lesz belőled.Bizzál magadban.Üdv,sok sikert.

 17. Botos Ferencné szerint:

  Norbi! Próbálj meg egy Guns N’ Roses számot elénekelni.Biztosan nagyon jó lesz.Sok sikert.

 18. totya szerint:

  nagyon vártam a mai Xfaktort Norbi “add magad” akkor ismét mindenkit elvarázsolsz. De ha hasonló v.azt a stílulst képviseled mint kezdetben,ahogy megismertünk,/egyedi/ tuti még több rajongód lesz. HAJRÁ

 19. luli szerint:

  nori te nem vagy normalis

 20. baloghné végh ildikó szerint:

  Szia Norbi nagyon jó vagy.sok sikert kivánok!Mátészalkkáról Dorina 2.oszt. tanuló

 21. ildi31 szerint:

  sztem ő fog győzni norbi add már meg az ímélcímedet!

 22. Móni szerint:

  Szerintem nincs jó hangja Norbinak….szerintem csak károg mint az utcán azok a fekete nagy madarak!!Attól még hogy vicces a kinézete meg jó fejnek tűnik nincs hangja!!!
  sztem neki kéne kiesni

 23. ERIKA szerint:

  mindenki tudja NORBI A LEGJOBB!!siker! bármit csinál jó.ne figyelj a sok irigy emberreaki kritizál saját maga szeretne ilyen lenni fel a fejjel norbi! ügyes vagy és tehetséges alig várom már holnapot!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: