Király L. Norbert az új Charlie?

Ami biztos, hogy Király L. Norbert Charlie egyik igen népszerű dalával lépett a színpadra. A Nézz az ég felé c. nótát énekelte el. Tehát Janicsák Vecához hasonlóan, magyar dallal próbálkozott. Hogy ő lesz-e az új Charie? Hát a mentorok véleménye alapján biztosan nem. Ugyanis erősen megjegyezték, mennyire hamisan énekelt Norbi, és többször rosszul intonált.

 Vajon a rekedtes hangja elég egy Charlie dal elénekléséhez?

Király L. Norbi – Nézz az ég felé

Hasonló bejegyzések..

43 hozzászólás

 1. Medical Jobs szerint:

  I think one of your advertisements caused my internet browser to resize, you might want to put that on your blacklist.

 2. Imrepapa szerint:

  Úgy néz ki, hogy mindkét dalos-kiválasztós műsort a pénz mozgatja vagy a nézők botfülűek! Mindkét produkcióba kell egy külföldi, mindenkit dicsérni kell, biztos nem a pénzért:( stb. A két legjobb párbajozott ,mert valószínű sok lett volna a Vastagból a későbbiekben , sajnos!!!
  Azért csak hajrá!!!

 3. Zsófica szerint:

  Norbi!
  Nélküled már nem lenne érdekes számomra ez a műsor!!
  Bent kell maradnod!Érted!?!Nem eshetsz ki!!!Megtiltom!!!
  Énekelni csak úgy..nos azt rengetegen tudnak,de Te egészen más vagy!Légy az igazi Király L.Norbi,aki valami többet tud a többiektől!!Ezerrel Drukkolok,már alig várom az estét….
  Őrjíts meg újra mindenkit!!!Szedd szét a házat,hozd a formádat!…abból nem lehet baj…rengetegen szeretnek,ezt csak valami rossz vicc folytán lehet elveszíteni!!!
  HAJRÁ!KIRÁLY VAGY NORBIKÁM!!!:-)))

 4. Pam szerint:

  Norbi!
  Igen jó vagy, ne hagyd abba. Én úgyis csak addig nézem az X faktort, amíg te bent vagy. Csak egyvalamit kérnék tőled, hogy mozogj ugyanúgy, mint az elején!

 5. tapir szerint:

  Szia Norbi!

  Ne hallgass Ildire, ne csitítson, inkább hagyjon megőrülni!!!!!!!!!!!!!!!
  Nekem nagyon bejött múltkor Kenny Rogerstől a Lady!! Charlie (ciki, hogy most tényleg nem tudom, hogyan írják a nevét….) szerintem nem volt annnyira jó választás, de aranyos voltál, hogy elénekelted! Ha nem Te nyersz, akkor Nikolasz, de itt már nem is ez számít!!! A lényeg, hogy énekeljetek!!! 🙂

  Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Cupp:Tapír

 6. óüö szerint:

  Norbi, légy hű a tetkódhoz: HMM, VEDD KÖNNYEDÉN, SZABADSÁG – átjön, amit csinálsz, ez a lényeg. Adsz………….Köszönjük!!! Tökre mindegy, hogy egyelőre ösztönösen nyomod…. HAJRÁ!

 7. zsanna szerint:

  Norbi csak miattad nézem az x-factort!Te vagy a kedvencem!Szeretnék kivánni neked azta sok boldog percet amit te adtál nekem!Mindig sirak mikor látlak énekelni !Köszi hogy vagy!

 8. erika szerint:

  Imádlak Norbikám,én csak miattad nézem az egészet.Ne hallgass senkire nagyon sokan imádnak önmagadért.Kitartás és sok puszi neked!!!

 9. Dundi 78 szerint:

  Ti nem vagytok észnél!Mi volt benne jó?Annyira ajnározzátok az X-faktort.Pedig pont olyan mint a Megasztár.Külföldön az X-faktorban minden fajta stílus ,ember és írányzat megmutatkozik.Itt meg csak az állandó kornyikálás.Nincsenek elegen.Épp azokat kéne kiemelni a névtelenségből akikre senki nem figyel.Most lesz egy újjabb hang azt vége.Majd letöltjük a netről.Király.Igazatok van ez tényleg megéri.Egy olyan embert kaptok ebben a műsorban akinek a saját stílusát is elvették már.Szóval nyissátok már ki a szemeteket!

 10. Romeo szerint:

  Nagyon jo vagy Norbi szurkolok neked l

 11. Aristol szerint:

  Sziasztok!

  Az egyikőtöknek sem jutott eszébe, hogy ez csak egy trükk?
  Mindig elmondják, hogy a neveket nem a szavazatok sorrendjében mondják.

  Nekem az első pillanattól kezdve volt egy olyan érzésem, hogy ez az egész kiesősdi egy forgatókönyv szerint halad.

  Ha a mentorok kritizálják a versenyzőt, majd utolsóként mondják be a nevét ezzel lényegében a nézőket arra ösztönzik, hogy legközelebb tuti szavazzanak, mert a múltkor is majdnem kiesett a kedvencük.

  Szerintem a mentori véleménynyilvánítás nagy része is valahogy gyanús. Néha úgy hangzik, mintha egy begyakorolt szöveg lenne az egész.

  Szóval csak annyit szeretnék mondani, ha nem a szavazatok sorrendjében mondják a neveket, honnan vagytok biztosak benne, hogy hanyadik volt a Norbi?

 12. Ildiko szerint:

  Szia.Ne add fel,neked drukkolok.Nagyon remélem most szombaton igazi Norbis számmal tudsz elő állni.Ne hallgass a mentorokra,te nélkülük is jó vagy.Csak előre!

 13. mezei virag szerint:

  Szia Norbi,

  Nagyon szomorú lettem a szombati produkciód után, mert láttam rajtad, hogy mennyire magad alá estél. Magány, elesettség tükröződött a szemedből, mint egy kisgyereknek, akit mindenki cserben hagyott… és így is volt…köszönhetően Keresztes Ildikónak, aki egyre önelégültebben veri a melleit és ünnepelteti magát a közönséggel minden egyes produkciótok után (a másik 2 fiúról is beszélek), pedig amikor sikeresek vagytok akkor az nem neki köszönhető, viszont amikor kritikákat kaptok, akkor azt sajnos főleg neki, a helytelen dalválasztás, és az egyéniségetek durva farigcsálása miatt.
  Keresztes Ildikónak (és mellesleg az énektanárotoknak is)hallani kellett volna, hogy ez a dal még nem a Tied, nem tetted a magadévá és ebből csak kudarc lesz…
  Biztos vagyok benne, hogy 2-3 hét gyakorlás után már elő tudnád adni, de azt is csak “Norbisan”, hogy a Te lelked legyen benne. Tudom, hogy könnyű tanácsot adni kívülről, de csak azt tudom mondani, hogy NE ENGEDD, HOGY A LELKED MEGROGYASSZÁK, még a “mentorodnak” sem, mert ez nem az ő útja, hanem a Tied !

 14. Adrienn szerint:

  Szia Norbi!

  Ne foglalkozzál semmiféle rossz véleményekkel, mert a közönség szemében már kezdettől fogva Te vagy a KIRÁLY és ez így is marad! Ezen a héten több táncot és nagy bulit kérek Tőled! Amit meg az újságok címlapján látok, hogy Neked kellett volna hazamenni, felejtsd el! Az Ildikót is imádom, mindig vele sírok! Mindig rád szavazok a kislányommal együtt! Üdv Adrienn Mór

 15. samubá szerint:

  Én minden mentornak feladnám tananyagnak azt, amikor Joe Cocker lobogó hajjal (akkor még nem volt kopasz) szakadt batikolt ingben idétlenül hadonászik és Malek szavaival “üvölt mint a fába szorult féreg” és lázba hozza Woodstock közönségét. No ezt kéne meghagyni Norbiban. Mindezt azért írom, mert tegnap olvastam egy nagyon gusztustalan cikket.

 16. samubá szerint:

  @Zoli: a Joe Cocker “rossztorkú”-t úgy értettem, hogy “vájtfülü” mentoraink számára biztosan az (lenne, ha a világhír nem írná felül) Én Woodstock óta figyelem őt. Ha megnézed, mit művelt ott, az egy atikulálatlan üvöltés. “Little Help From My Friends”. Mégis ha a legendás Woodstock-ról beszélnek mégis ez a dal a legenda !!!

 17. Erzsebet szerint:

  Nagyszeru voltal vegig Norbi, add magad ,elrontanak a sok
  tanaccsal a mentorok , nincs igazuk , hagyjatok enekelni a maga modjan , Te vagy a legjobb mindenkeppen , sok sikert , mar nyertel !

 18. Babszi szerint:

  Nem kell félned Te vagy a kedvenc,szavazunk ,és győzni fogsz.
  A tehetséget tanulni nem lehet,ha láttad hogy mozgott a szinpadon a Nikolas röhejes volt.Neked ez meg csak belüröl jön,és kész .ÉS ha minden igaz , ez nem egy dalverseny,hanem tehetséget keresnek.
  Magaddal ragadod a közönséget ,és csak ez a fontos,sok sikert,és kitartást kivánok .

 19. Babszi szerint:

  Ez tehetségkutató verseny ,nem énekverseny, a tehetséggel születik az ember az vagy Te.A Nikolas meg menjen énektanárok dalversenyére az Ildikóval együtt.Hála isten nem a mentorok döntenek,hanem a nézők szeretete.Bizz magadban benned van az X faktor.Igy tovább ,sok sikert ,és jó dalválsztást,add önmagad ,és ne hallgass senkire .
  Majd a nézők eldöntik ,kit szeretnek ,és kit nem .Hajrá Norbi!!!!!!!!

 20. Attila szerint:

  Norbi! Kicsit lendületesebb számot énekelj,s nem lesz gond a hangoddal. Én neked szurkolók!

 21. csiperke szerint:

  Igen! Remélem ezeket a hozzászólásokat a mentorok is olvassák. Nem attól lesz sztár valaki, hogy megpróbál megfelelni ennek annak. Valakiben ez a tehetség vagy benne van, vagy nincs. Norbi nagy arc lehetne De miért kell elnyomni?! Én is a régi Norbit várom szombatonként, de szomorú hogy az egyéniségeket átpróbálják gyúrni. Elvesz a lényeg. Mire jó ez?

 22. Marcoh szerint:

  Hát..igen.Ez tényleg elég baj,hogy Keresztes Ildikó visszafogja Norbit.Igaza volt,Gesztesi Péternek hogy a dal az kiváló volt,de ahogy elénekelte Norbi az már gázosabb.Mint már többen említettétek:tényleg Norbinak van egy egyedülálló egyénisége ami pozitív irányt ad elég sok embernek,és ezt nem kéne vissza fogni,hanem továbbra is ezt az egyéniséget továbbvinni.Remélem következőre Keresztes Ildikóval kiválasztanak egy jódalt,és megfelelően énekeltetik el Norbival.Végül is volt már lassúbb dala is Norbinak,ami nem a ő egyénisége volt,de jól sikerült.Azért mert jól el énekelte,teljesen megfelelően.Hajrá Király.L.Norbert,és hajrá Keresztes Ildikó,jó dalválasztás legyen.

 23. Potyem szerint:

  Keresztes Ildikó rossz irányba vitte el Norbit,mert megtörte az egygyéniségét.Úgy is fogalmazhatnám,hogy kivette belőlle az állatot.

 24. kalotai jános szerint:

  Norbi tényleg te vagy a király csak igy tovább énneked szurkolok teljes mértékbe hajrá csáó

 25. Zambora szerint:

  Csak azon sajnálkozom ezerrel: hová tette Keresztes Ildikó a fülét, meg az ízlését?! Ha így folytatja, kiszottyantatja szegény Norbit, pedig a csávó tényleg olyat tud, amit más nem…(Charlie tök jó, de belőle elég egy, ez a krapek más) És tessék rájönni, hogy azzal nem csak magát égeti, amikor olyanokat mond, hogy “ő nem hallotta hamisnak”. Hinnye!!!

 26. Zoli szerint:

  na, hát azért az igen nagy hülyeség, hogy Cocker rossz torkú!!!…nem vagy tisztában dolgokkal! Norbi meg a szuggesztiv erejével hasson továbbra, ez a mostani produkció nem alkalmas arra, hogy érvényesüljön, mivel énekre alkalmatlan a Norbi.
  Maradjon a szuggeszció!

 27. samubá szerint:

  Meghallgattam többször. Egész a refrénig nincs semmi baj, és a közönség is szinkronban van. A refrénnél aztán Te is előveszed azt a hajlítgatós marhaságot, amivel Dunát lehet rekeszteni, úgy tele van vele a média. Ráadásul Neked nem áll jól, technikailag sem alkalmas a torkod. Maradj egyszerű spontán és Norbis, akkor nem lesz baj !! Joe Cocker évtizedek óta esetlen, rossz torkú, mégis világsztár.

 28. Yorak szerint:

  ….hmmmm, jó volt ez a produkció, de…. De…, nagyon igaza volt Nagy Ferónak: a refrénnel megint bezúzhattad volna a házat…:)…Kár volt visszafogni magad Norbi, ütősebb is lehetett volna ez a nóta, de azért így sem voltál rossz…, ja és köszönet Keresztes Ildikónak, hogy minden stílusban kipróbál téged….,hajrá…:)))…….

 29. Ditte Donna szerint:

  Norbi!

  Most nem érted el a közönséget,ezért nem érezted hogy veled vannak,ha ez az első döntő lett volna,biztosan kiesel.Vannak jobb és rosszabb napok,de olyan szoros a verseny hogy ezt nem lehet megengedni!Nem kell olyan nagyot énekelni hogy a hangodat veszélyeztesd -a LADY-t nem adnám semmiért- meg tudod érinteni az embereket
  ebben van az erősséged,de ez most nem sikerült, muszáj őszintének lennem.Továbbra is szeretünk,drukkolunk,szavazunk!!!!!

  Donna.

 30. jeni33 szerint:

  Szia Norbi!

  Nagyon kár,hogy elveszik az egyéniséged!!!!láttuk rajtad,mintha nem is ott lettél volna lelkileg!téged nem a hangod képzettsége miatt válogattak be!!!NE add fel,légy önnmagad.Nagyon sok sikert!

 31. Barbi szerint:

  Kedves Norbi!
  Én abszolút Király L.Norbi rajongó vok, de tényleg lemossák rólad az egyéniségedet! Ezt légyszi ne hagyd! Te úgy vagy jól ahogy vagy! Ne érts félre, nagyon jól énekelsz lassú dalokat, DE az All Summer Long, az Addicted To Love, a Big Gun… jobban állnak neked, amikor kiengeded a “gőzt”!

 32. gabcsi70 szerint:

  Norbi neked kemény rock való ott vagy tuti ne mást csinálj csak a kemény rock!!!!!!

 33. uhu25 szerint:

  Norbinak üzenem, ha versenyben akar maradni, hagyja a fenébe a Keresztes Ildi “jó” tanácsait, Neked nincs szükséged, hogy minél több arcodat mutassa be, hanem ERŐSÍTENIE kéne azt a vonalat, amivel a selejtezőkön lehengerelted a közönséget!!! Pont attól voltál egyedi és őrült:) A szépen énekelhető számokat meg hagyja a Vastag gyerekekre. Ne engedd magad befolyásolni, mert ELVÉRZEL!!!:) Hozd a régi formádat!

 34. samubá szerint:

  Sajnos most uhu25-el egyet kell értenem. Vissza kellene térni az eredeti Norbinak, amiért megszerettük. Ne a szép éneklést erőltesse, hanem eressze szabadjára mindazt az energiát, ami benne van…

 35. sándor szerint:

  Nos, Norbi produkciója felejthető volt. Geszti nagyon jól megfogalmazta azt, amit a nézők már adásról adásra hiányolnak, és ami tönkre teszi a műsort. A mentorok alakítani akarják azokat, akik már egy stílust felvettek. ha jól akarom megfogalmazni, akkor azt kell mondanom, hogy ezt a versenyt a mentorok elszúrták, és nem kicsit. Mert most miről van szó? Vagy keressük az X-faktort valakiben, vagy a saját mentalitásunkat akarjuk ráerőszakolni a versenyzőkre? Azaz kiről szól az x-faktor? A versenyzőkről vagy a mentorokról? Jelen állás szerint a mentorokról, azok közül is kiemelkedik Keresztes. (egyszerűen undorító, ahogyan a felső ínyét mutogatja fog nélkül )

  És Keresztes úgy látszik nagyon az élen jár. A versenyzői adásról adásra egyre halványabbak, a produkciójuk szánalmassá vált. Mindezt csak Keresztes hozzá nem értésének köszönhetően.
  A dalválasztások a versenyzők mentalitásának, tehetségének tükrében pocsékok!
  Ráadásul az sem segíti a versenyzőket, hogy Keresztes nem hajlandó adások óta meghallgatni az építő jellegű kritikákat és mint egy közönséges fúria tőr ki magából, ha a másik zsűri nem azt mondja amit hallani akar.
  Nos Norbi, vagy továbbra is hallgatsz erre a nem normális nőre, és akkor kiesel, vagy mész a magad útján.

  Keresztes meg ne felejtse el: Az X-faktor nem róla, hanem a versenyzőkről szól!!!!!

 36. bama szerint:

  Abszolút Norbi rajongó vagyok, de nem elvakult. Valóban nem ez a jó út. Ettől féltem, és sajnos kezd beigazolódni, hogy “le mossák” rólad azt a különlegességet amiért mindenki szeret. Nézd vissza a régi(beválogatós), első előadásaidat, azt várja újból mindenki, de sajnos egyre sterilebbé tesznek.Vajon Joe Cocker járt tánctanárhoz? Nem hiszem. És mégis fantasztikus.Persze az énektanár nagyon fontos, hiszen a hangod sem mindennapi.Igenis hiányzik a pézsmapocok, és hiányzik az ösztönből jövő nem megcsinált előadásmódod (az még a hangi hiányosságot is feledteti. Tégy úgy mint Janicsák Veca dobd le már magadról a rád aggatott sallangot!! Tudjuk, hogy sokféle arcod van, de vannak dalok amire még nem vagy kész, ezt az Ildinek és az énektanárodnak is látnia kellene. Eljön majd azoknak a daloknak is az ideje.Az utóbbi időben úgy ülök le szombat esténként az x-faktor elé, hogy várom a régi meghökkentő, egyedi,Norbit, remélem hamarosan vissza jön, csak most egy kicsit eltévedt. Menj vissza a gyökereidhez, és vissza találsz.

 37. uhu25 szerint:

  Norbi nem a q*rva jó hangjáról híres, ezt tudjuk. Egyéni előadásmódja, amitől MÁS , mint a többi. Ha így folytatja a Keresztes Ildi, hogy egy kommersz előadót csinál belőle, ki fog esni. Norbinak nem áll jól, ha CSAK énekel. A tegnapi előadása felejthető volt.

 38. Ági szerint:

  Ha valami csoda folytán nem Norbi nyerne, akkor hajrá Nikolas, Csaba és Tamás! Nagyon szeretem ahogy énekeltek, sajnos hogy csak egy nyertes lehet, de mind a négyen győztesek vagytok.

 39. Ági szerint:

  HAJRÁ NORBI!Te tényleg Király vagy!

 40. Botos Ferencné szerint:

  Kedves Norbi! Nagyon szurkolók Neked.Először küldtem sms-t az X-faktorba érted,mert úgy éreztem szükséged lesz rá.A dal választás nem volt jó.Legyél önmagad és az előző dalokhoz hasonlókat énekelj.

 41. samubá szerint:

  Ma mindenki indiszponált volt. Egyedül a párbaj ért valamit.

 42. Ennebaba szerint:

  Rezgett a léc bizony…:-( Nem az új Charlie!!:-) Ettől még nagyon szeretem és remélem jövőhéten magához való számot választ.

 43. soundeffect szerint:

  Hello Norbi!!

  Ma nagyon rezgett a léc és ezt te is láttad, de a szerencse az nagy játékos mint te…
  Hol van az a Norbi, aki bejött az ajtón anno????
  Hol van az az ember aki a színpadon megörjítette a közönséget és nem a hangjával, hanem a személyiségével, örültségével, egyszerűségével…?
  Az első Comboy dal, ami te voltál…
  Lendületes dal választás, ahol bolondozhatsz, az kell ide, nem pedig ez a műfaj…
  Érdemes lenne elgondolkodni ezen, rossz ez az út!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: