Király L. Norbert: az év legnagyobb vicce vagy tehetsége?

Na, ez itt a nagy kérdés valóban. Ahogy belekezdett a “mutatványba”, mindenki csak hangosan nevetett, de inkább röhögött. A mentorok is nehezen maradtak meg a székükben. Norbiról mindenki azt hitte, most szabadult az elmegyógyintézetből egészen addig, míg meg nem szólalt.

Az énekhangja ugyanis valami zseniálisan jó. Ettől függetlenül a mozgása az nem normális. Mindezt halál komolyan, szívből, rögtönözve adta elő.

Király L. Norbert a tehetség

Te mit szólsz ehhez a mozgáshoz, énekléshez, egyáltalán a komplett előadáshoz?

Hasonló bejegyzések..

250 hozzászólás

 1. Laza szerint:

  Norbi a KIRÁLY. Már az első fellépésén tudtam sokra viszi. Végre valami más. Utánnozni könnyű másokat de saját dalt, slágert csinálni az ám az igazi nagy dolog. Nekem ez döng az autómban 600W-on. Ha nem is az első de remélem benne lesz az első háromban.

 2. linda szerint:

  Kedves Norbi!
  Én egy 53 éves matróna vagyok! Imádom mikor bársonyosan énekelsz! De ! Kérlek ezt a bársonyosságot ne vidd át artikulálatlan éneklésbe, mert az már sérti a fület. Ez jó tanács és nem kritika! Nézni jó ,de már nem biztos , hogy lemezen kellemes lenne hallgatni. Szal Csak így tovább! sok sikert kívánok Neked! Linda

 3. varga ibolya szerint:

  Király L Norbi szenzációs!!!!ki az x faktor ha nem ő?

 4. BÓDI ADORJÁN GYÖRGY szerint:

  szia norbit te vagy a király. nagyon nagyon szeretünk téged és vastag testvérek is jók és nikolas is jóó . kár nem te vagy a tesom egycer elmenék a x factorba kiabánák neked hogy EZAZ NORBI TEVAGY SZTÁR. norbi ha te nyered meg x factort akkor én odda menék hozád is kiabálnák hogy hajjjjrááá király l. norber
  vigyáz magadra királ l. norbi és a facebookon megtalász
  csáóó

 5. erzsi szerint:

  az egész x fator-ban NORBI a KIRÁLY!!
  EGYÉBKÉNT MINDEN ÉNEKES JÓ.
  De a Vecát nem kéne annyira futtatni mert azért nem ő a
  legjobb most is hamisan énekelt. Netán a papája miatt
  kikiáltják nyertesnek?
  Nagyon terszik a Nikolas és a Vastag testvérek hanja és előadása is.
  puszi neked NORBIKÁM

 6. Habina szerint:

  Szerintem a legjobban Buku fogalmazott. Megnyerheti ezt a versenyt Nicolas vagy valameik Vastag, legyártanak v.mi nyálas lemezt szájukba rágnak v.mi szöveget, és soha többé nem hallunk róluk… pedig szeretem őket is, jól énekelnek. De szerintem itt norbi már az X-faktor, Belőle lehet csak olyan különleges előadó mint Sting, vagy Nagy Feró, Vagy Presser akire mindíg emlékezni fogunk. Énektudásban lehet hogy el van maradva de ezt meg lehet tanulni, de a hangját soha. A baj az hogy az alattam kommentelők lesznek többségben a szavazók közt, de akkor is saját szempontjából már ő nyerte meg ezt a versenyt, még akkor is ha nem ő lesz az utolsó.(És ezt a mentorok is tudják)

 7. éva szerint:

  Én is azokkal értek egyet, akik azt írják, hogy a Norbi csak “hörög”, és nincs hangja. Egyszerűen nem értem, hogy lehet még az X-faktorban. Azok miatt az emberek miatt, akik ezt a hörgést megveszik, jó hanggal megáldott énekesek estek/esnek ki! Felháborító! A múlt heti műsorban azt a kérdést is feltettem magamban, hogy juthatott be a legjobb 12-be. Itt persze felvetném a mentorok tévedését is! Őket is megetette?

 8. Milla szerint:

  TE VAGY LEGJÓBB, NORBI !!!!!!

 9. gábor szerint:

  @samubá, ez egy énekes tehetségkutató műsor, tehát énekeseket keresünk, szerintem ezen nincs mit vitázni, másképpen táncosok is jelentkeztek volna.
  Egy egyszerű példa: egy táncos tehetségkutató műsorba jelentkezem, nem tudok táncolni, de annyira egyéni és őrült szórakoztató figura vagyok hogy bejutok és bent versenyzem a táncosok közt…
  ?????????
  Én nem technikai éneklésről beszélek, csak szimplán éneklésről. Attól még mert valaki hörög (ld.: death metal énekesek) attól még az nem egyéni “hang”.

  De úgy látom félreértenek itt, hiszen egy szóval nem mondtam hogy nem szeretem őt, sőt!! Az elmúlt évek legnagyobb felfedezett fazonja és egyénisége. De ettől még énekileg nem értékelhető.

 10. Moncsa szerint:

  Takács Nikolasnak semmi nincs a hangjában ??? 🙂 Ez vicc. Az a srác az egyetlen tehetség a műsorban !!!!!!!!!!!!!!!! Hol van Király L. Norbi tőle ??? Messze-messze !!!!

 11. Buku szerint:

  Köszönet az X-Faktor műsorának,hogy születhetett egy nem csak csinált “csillag” Király L. Norbert személyébe.Nem bántok én senkit-csak akik még rajta kívül szintén itt énekelnek -olyanok-ha csak Europát
  veszem figyelembe, több millió van -talán még jobbak is!Ha bármelyik énekel és nem látom,fogalmam sincs ki is az csak,hogy fiú vagy lány.Persze még látnia se kell senkinek amikor a “csillag” megcsillan!
  Már csak az a probléma,hogy jobban csinálja-mint a mestere Joe Cocker. Ha mégse Ő nyerne /persze mert Magyarországon vagyunk/ akkor is Ő fent fog továbbra is ragyogni-míg nagy valószínűséggel a többi eltűnik az ismeretlenség homályába!
  Ez a fiú nem egy a sok közül-hanem-a sok közül egy! Pedig tudom,hogy egész Szlovákia /Nikolász/ az egysíkú honfitársára fog szavazni-pedig nagyon messze áll attól,hogy egy pár hónap múlva az ismerősein kívül bárki is tudná-ki is Ő?

 12. Magdus 1 szerint:

  Nagy kedvenc vagy az egész családnak!!!!Ne változz meg légy ilyen amilyen vagy most. Ne változz semmit???? Te vagy a király!!!!!!!!

 13. samubá szerint:

  @gábor, ez nem dalosverseny, hanem X-Faktor. Vagyis olyanokat keresnek, akiknek kisugárzásuk van. Jó példa, hogy Hernádi Judit egyetlen grimasszal lemosta az AFC-t. Hiába törték össze szerencsétlenek a berendezést, senki sem őket figyelte. Hiába énekel valaki technikásan, ha elalszom rajta !!!

 14. D?niel szerint:

  Ő az egyetlen tehetség az x fatorban ha már itt tartunk aki versenyben most egyik előadónak sincs semmi különleges a hangjában a takács nikolas is azért közkedvelt mert minden nő oda van érte egy jó tanács ha becsukod a szemed és nem látod a tökéletes srácot észreveszed hogy semmi változás semmi játék nincs a hangjában végig egy síkúan énekel….a norbi meg egy állat imádom!

 15. hidas76 szerint:

  Szép napot mindenkinek! Olvastam néhány hozzászólást Király L Norbiról. ” Minden második emberben megvan a szerencsétlen, szánalmas mozgás, és nincs hangja ” Üzenem az ilyen hozzászólóknak: – Állj ki ország-világ elé, és vállald fel magad! Ebben az emberben van bátorság, és tehetség! Lásd hogy mennyi ember mosolyog rá, és tapsol neki. Aki becsmérli, csak irigységből teszi, mert nem áll ki saját magáért sem! Mindenkinek sok sikert, és Norbinak kitartást!

 16. gábor szerint:

  Én sem akarom őt bántani, de egyetértek a hozzászólással, viszont rajta kívül még a fiúkkal is így vagyok (leszámítva Nicolast).
  Hova tűntek a tehetségek? Ez egy énekes tehetségkutató (vagyis annak kéne lennie). Abban biztos vagyok, hogy Simon Cowell egyiket sem engedte volna be a műsorba, ha ő válogatott volna. Ráadásul itthon a rosták első három fordulóját nem hozzáértők és kamerások veszik, AKIK ki is válogatják ki megy a zsűri elé…MI VAN ITT?

 17. Kikiii szerint:

  veca akarok veled írni

 18. Ata szerint:

  Szerintem nagyon gáz,hogy ilyen szerencsétlen és tehetségtelen ember még versenyben van,míg egy féltucat igazán tehetséges énekes(!!!és nem bohóc)kiesett!Ez a mikiegér csak a nézettség miatt van még versenyben!Nemtom mi lesz vele a műsor után…Csak videó dvd-t fog kiadni??Merthogy hangja az nincs!Ami van az van minden 2.embernek az országban!De szerencsétlenen már látszik hogy sikeresen elhitette vele pl Múmia Ildikó,hogy jó mert ehhez a külsőhöz még arcosság is párosult! Ami igazán visszataszító…úgyhogy kreténkém ideje menni!

 19. adrienn17 szerint:

  SZIA norbi!
  nagyon jó vagy majd nekem megadhatnál majd egy msn címet (ha van)köszike puszi hajrá neked szurkólok
  !

 20. fanni0330 szerint:

  Ez a Norbi tök jó fej lehet.Mindenki azt mondja rá h nem normális de az elbeszélgetéseken mégis az!!

 21. ica szerint:

  egyszerüen imádni valo,ki sem lehet hagyni a szombati müsort.Ö A KIRÁLY˘˘˘˘˘˘!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Szilvi szerint:

  Nem hiába a neved Király mert az is vagy nagyon jól csinálod alig várja a család a szombat estét hogy téged lásson nagyon szurkolunk neked meg kell nyerned az x faktort!!!!!!!!!!!!

 23. litercica szerint:

  Norbi,
  döbbenet és csodálat.
  minden elismerésem! 🙂

 24. Magdolna szerint:

  Helló Norbi!
  Hihetetlen amit alakítasz !!!!!
  Nincs még egy ilyen ALAK!!!
  Csak ÖNMAGADAT add!!
  Persze jó volt a Keresztes Ildikó választása,
  gratulálok neki is!
  Norbi mindig jusson eszedbe honnan jöttél!
  Sok Sikert!
  Magdolna

 25. Timi szerint:

  NORBI TE EMBERFELETTI VAGY ÉN NAGYON IMÁDLAK TE VAGY A LEGJOBB NAGYON SZURKOLOK NEKED TISZTA SZÍVBŐL !! CSAK NE HAGYD H MEGVÁLTOZZ MARADJ MINDIG ILYEN FANTASZTIKUS AMIT CSINÁLSZ !!!!PUSSZI TIMI

 26. Cukor Cica szerint:

  Hihetetlen egy figura még egy ilyen ember biztosan nincs, mint ő. Csak így tovább Norbi!!!!

 27. Gizella szerint:

  Szia Norbi!

  Klassz hogy kisvárosunkból is van az x faktorban a személyedben.Nagyon szurkolok neked szuper jó vagy csak így tovább.

 28. FARKAS ISTVÁN szerint:

  király vagy te király ..szurkolunk neked egy 240.fös cég..nem hittük volna hogy van még ilyen..de van!!!létezik és sok sikert szurkolunk

 29. erika szerint:

  Norbi a legjob es nagyon jol csinasz mindet a kozonsegnek be josz csak onmagad legyel

 30. anikó szerint:

  Norbi!

  Szuper klassz vagy! Ne engedd majd meg, hogy manipuláljanak, Az arcod világbajnok , ehhez a mozgáshoz ez illik.
  Isten áldon

  Egy nagymuter

 31. lala 918 szerint:

  Ezt nem hiszem el Az emberek vagy vakok vagy nem akarják elhinni Ez a srác fantasztikus tehetség és ha valaki azt hiszi hogy nem normális az téved Ez az elejétöl kezdve profi szinten felépitett elöadási mod párosul egy egyedi fantasztikus hangal ami az összképet tekintve világszinvonalu A mentorrol nem is beszélve aki meglátta benne a tehetséget és ki is tudja hozni belöle a rejtett értékeket Gratulálok mindkettöjüknek igy tovább a gyözelemig

 32. Buzás Lali szerint:

  Nemhiába A nevedben bennevan holvoltál eddig ember szuper amit te produkálsz!!! Nagyon KIRÁLY!!

 33. niki szerint:

  Szerintem ő a legjobb az x faktorban! HAJRÁ!!!! HAJRÁ!!!! HAJRÁ KIRÁLY L. NORBERT!

 34. Radványi Attila szerint:

  A kedvencem vagy Norbi.
  Egyéniség vagy!
  Te vagy a bajnok.
  Drukkolok neked.

 35. rajongó szerint:

  Norbi te vagy a legjobb!
  Meg fogod nyerni! Én a komoly oldaladat is elhiszem ,
  jó voltál csak így tovább!!!

 36. tomi szerint:

  Király vagy Norbi nem csak a neved!!!
  Te már nyertél!!

 37. samubá szerint:

  Megnéztem az eredetit és Kenny Rogers-t is. Nekem mindkettő “nyálas” a Te előadásodhoz képest. Sokezer embernek “átjött”. Együtt sirtunk feleségemmel, pedig sokat megért kőkemény emberek vagyunk…

 38. Gza szerint:

  KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!!!!!

  Mindent bele,szorítunk Neked hatalmas figura vagy!!!

 39. Dorka szerint:

  Szerintem nem az a lényeg, hogy valaki egy profi előadó egy dalát pont ugyanúgy eltudja-e énekelni, hanem hogy tud-e belőle valamit mást csinálni, valamit hozzáadni valami pluszt. Norbi képes erre, nagyon tehetséges. 🙂

 40. Zsuzsa szerint:

  Szerintem Norbi kimagasló tehetség, ez az első pillanattól látszott! Annyira egyéni, és magával ragadó, nagy hatást tud gyakorolni az emberekre. Ő az egyetlen, akinek többször is visszanéztem a produkcióit és mindannyiszor élveztem. Szurkolok neki hogy nyerjen, mert megérdemli!

 41. Andi szerint:

  Egyszerűen KIRÁLY

 42. stefi szerint:

  Norbi, most komolyan:te ezt olvasod?
  Nem értem mit kell annyira túlspilázni: külső, “őrület” meg “női szemmel”…
  Megmondom női szemmel: jó a hangod, jó a külsőd-én szeretlek.

 43. gábor szerint:

  Én egyetértek azzal hogy nagy figura és fantasztikus személyiség, engem is megfogott amikor először láttam, de ha ez egy énekes tehetségkutató, akkor igazából nem itt lenne a helye.
  Érvelhet valaki amellett, hogy egyéni a hang, mert hogy ritka az érces, rekedtes hang, de a csinált reketség mögött nincs “hang” szerintem.
  Nem összehasonlítani kell, de mérvadónak hallgassunk meg egy Michael Grimmt (aki szintén ugyanilyen tehetségkutatóban lett felfedezve), vagy egy Michael Bolton, vagy bármelyik ismertebb rocksztár.

 44. kopasz szerint:

  Norbi,nézegettem a videóidat és hihetetlen módon tudsz hatni az emberekre.Maradj meg ilyennek,ne hagyd,hogy megváltoztassanak.

 45. zsomi szerint:

  Nagy vagy Norbi!

  A humorosabb, pörgősebb előadásokat nagyon élveztem, de ez alatt az utolsó lírai alatt beléd lehetett szeretni! Ne higyj senkinek, aki azt mondja, ez nem neked való! Elfér mindkettő egymás mellett.

  Szurkolok, csak így tovább és bízz az Ildiben, ő női szemmel is lát téged!

 46. Kis Ernő szerint:

  Jo lenne ha kiadnák cd az összes dalt amit norbi énekelt. Nagyon tetszik mert természetes amit csinál és ahogy csinálja.

 47. Mona szerint:

  Norbi, eszméletlen, amit csinálsz, igazi ritka tehetség vagy.
  A zene, amit képviselsz nem populáris-rágógumi pop, hanem igazi, a régi nagyokra emlékeztető művészet. Egyéniség vagy, és ezt át is tudod adni. Van egy réteg, aki észreveszi ezt a fajta értéket, mi szavazunk rád 🙂
  És nem vagy őrült, sem bolond, csak van egy ilyen oldalad, amit a színpadon kiadsz magadból, mert a nyilatkozataidból látszik, hogy egyébként értelmes, józan, földön járó ember vagy. Engem már a selejtezőn megvettél kilóra, és ezzel nem vagyok egyedül. Csak így tovább!

 48. Telek Jácintné szerint:

  Szia,Zsóka vagyok.Imádlak ahogy vagy.Ha nem lennél,ki kéne téged találni.Mindég ilyen ember társaságát szerettem volna a közelemben tudni.Nem társ ként,hanem őszinte barát ként.Mikor szomorkodnék,mindég hozzád rohannék.Tuti kirángatnál a mélypontbol.

 49. Kürti Frigyes szerint:

  Norbi ! Nekünk nagyon szimpatikus ember vagy. Valamikor azt mondtad “zavar a fülem, az orrom…”. Ne foglalkozz ezzel, nem mindenki “fotó modell”. Az üres fejű lányok, akik korábban, csak a külsődet nézték, nem mérvadók. Van 1-2 világsztár, akivel riogatni lehetne a gyerekeket. Még is egy világ őrült meg értük. Te érted, most egy ország “őrül meg”. Tudsz lassút, és ritmusost énekelni. Így tovább, nagyon szorítunk Neked ! Frici

 50. éva szerint:

  Nagyon szeretem az X-faktort meg a Megasztárt is. A hírműsorokon kívül csak ezeket nézem a TV-ben. Öröm látni, hogy ennyi tehetséges fiatal van az országban. Ez a srác szerintem nagyon nagy tehetség. A hangja, mint Rod Stewart-é. Ma háromszor néztem vissza a 23-i produkcióját. Fantasztikus, érzelemmel teli előadás volt. Naqyon nem értek egyet a mentorokkal, akik azt állítják, hogy nem állt jól neki ez a dal. Én még sok ilyen lírai dalt hallgatnék Tőle.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: