2014. március 19. 19:26.

Bajor Imre súlyos beteg. Az ország egyik kedvenc humorista-színészénél agydaganatot diagnosztizáltak. Túl az itthoni kezelésen a művész úr Kínában várja a gyógyulást.

Két hétig tartózkodik Ázsiában a fiával, és az egyik legmodernebb rákgyógyító központban, Kuangcsouban kezelik. Milliomosokat, sejkeket előzött meg a várólistán a magyar színművész.

Nem adja fel a küzdelmet Bajor Imre. A súlyos beteg színművészt Kínában gyógyítják egy olyan helyen, ahol két éves várólista van. A művész úrnak szerencséje volt, a kutatóközpontban dolgozó magyar munkatárs sürgősnek ítélte meg az esetet, és így Bajor a várólista élére ugrott. A kezelés ára igen komoly, ötmillió forintot kóstál, a színésznek a barátai dobták össze az összeget, nagyon sokan szeretnék, hogy meggyógyuljon minél hamarabb. Bajor Imre fiával érkezett a Távol-Keletre, és két hétig kezelik a kórházban. A Bors információi szerint a színművész nem tartózkodik a kórházban, hanem szállodából jár be a kezelésekre. Segítsége is van, fia, Marci kísérte el.

A kínai orvosok állítják, nagyon hatásos a kezelés a rák kezelésében, akár teljesen tünetmentessé is tehetőek a páciensek. A titok nyitja egy mélytengeri algában rejlik, illetve annak egy kivonatában. A kivonatot a betegek elfogyasztják, ekkor a rákos sejtek egyfajta fényérzékeny anyaggal töltődnek fel. A kórházban van egy speciális lámpa, melynek segítségével át tudják világítani az emberi testet, a rákos sejtekben oxigént szabadítanak fel, és elpusztítják. Az ital elfogyasztása után a rákos sejtek világítani kezdenek, így könnyen felfedezhetőekké válnak.

Bajor Imrénél agydaganatot diagnosztizáltak, jelenleg Kínában gyógyítják

Bajor Imrénél agydaganatot diagnosztizáltak, jelenleg Kínában gyógyítják

Bajor felesége, Ildikó a lapnak azt is elmondta, hogy miután férje hazatér majd Magyarországra, itthon folytatják a kezelését. A feleség ezt intézi jelenleg is, Bajor pedig folyamatosan konzultál vele és itteni kezelőorvosával.

Kínában gyógyítják a súlyos beteg Bajor Imrét nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Elhunyt Bajor Imre - A művész úr súlyos betegségben, 57 évesen távozott az élők sorából

Meghalt Bajor Imre

2014. augusztus 6. 15:39.
Elhunyt Bajor Imre - A művész úr súlyos betegségben, 57 évesen távozott az élők sorából

Műthetetlen Bajor Imre agydaganata

2014. május 6. 15:46.
Az olvasóriporter megörökítette, hogy Bajor újra iszik egy presszóban (fotó: Blikk.hu)

Bajor Imre újra iszik

2013. március 25. 18:24.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
BB Évi kikerült a kórházból, esélyt kapott az új életre (fotó: Blikk)

Két hosszú év a kaposvári pszichiátrián. Ennyi időt kellett a világtól elzárva töltenie a Big Brother első szériájának győztesének, Párkányi ...