2011. január 25. 15:30.

banner_125x125 Az RTL Klub nagyon titkolja, hogy kiket kér fel a 2011 tavaszán induló Csillag születik 3 műsorvezetőinek. Egyelőre csak találgatások vannak, hogy kiket láthatunk ismét hétről hétre a kiscsillagokkal. Nem lenne nagy meglepetés, ha valamelyik közkedvelt páros lenne a műsor házigazdája. A tehetségkutató előző részeiben jól megszokott műsorvezető-duó,

 Ördög Nóri és Stohl András marad a reflektorfényben?

Megvannak a csillag születik 3 műsorvezetői >>

Vagy az X-Faktorban megkedvelt új formáció, Ördög Nóra és Sebestyén Balázs lesz a befutó? Akárhogy is nézzük, Nórinak nagy esélye van a női műsorvezetői posztra, hiszen az utóbbi évek sikeres showműsoraiban – Szombat esti láz, Csillag születik, X-Faktor – jelen volt. Nem utolsó szempont, hogy a közönség nagyon megszerette a szép és mosolygós műsorvezetőt. Stohl András is nagy népszerűségnek örvendett, és régi rókának számít a műsorvezetés terén. Sikerét ballépése árnyékolta be, de úgy tűnik a nézők megbocsátottak neki. Sebestyén Balázs a szókimondó, csipkelődő humorával új értelmet adott a műsorvezetői posztnak, ezért méltán esélyes egy újabb feladatra. Nem várt fordulat lenne, ha nem hármójuk közül kerülnének ki a Csillag születik 3 házigazdái. De erre is megvan az esély. Kíváncsian várjuk a bejelentést!

Kik lesznek a Csillag születik 3 műsorvezetői? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólások (8) - Hozzászólás írása »
 1. Deme Izabella szerint:

  A begyárokat meglehet nézni-e úgy, hogy nem táncal kezdik kérem

  Én viszont sajnálom, hogy kiestek a begyárokat mert benne volt a tesóm

 2. Deme Izabella szerint:

  A begyárokat meglehet nézni-e úgy, hogy nem táncal kezdik

 3. seregély andrás tamás szerint:

  Szemét dolognak tartom azt, hogy mi jelentkeztünk és el sem hívtak,még mái napig várjuk,hogy a telefon csöngjön és mehessünk. Ez szemétség a az RTL klub részéről.

 4. timike szerint:

  én SEBESTYÉN BALÁZSRA és ÖRDÖG NÓRÁRA savazok

 5. Nicky96 szerint:

  Hát én is inkább Sebestyén Balázsra szavaznék… de ha már választani lehet, akkor Bereczki Zoltánt választanám…=) Meg engem az érdekelne, hogy kik lesznek idén a zsűritagok.. oda is jöhetne Zoli :D a lényeg az, hogy legyen benne :D .

 6. Elynor szerint:

  Szia Nóri!
  Ügyes vagy! Gratula!
  Nekem is Balázs a kedvencem!
  Szeretem a humorát.
  Nagy meglepetést okozott az az interjú, ami a youtube-on is fenn vann…Balázs volt az interjúalany. Gyorsan kiderült, hogy a világnézetünk mennyire azonos. Nem is gondoltam volna, hogy érdeklődi pl. a prahna-nadi és az ezoteria iránt. Pedig igen. Ettől aztán még jobban szeretem.
  Jó fej!!!
  És szurkolok, hogy ő legyen az egyik műsorvezető.

 7. Rádi Nóra - alias Stend up Comedy szerint:

  Én Ördög Nórira és Sebestyén Balázsra szavazok. :)

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=2 w=320 h=80 float=left]A válogatások már javában folynak, de még nem a szakavatott zsűri előtt kell bizonyítaniuk a kiscsillagoknak. ...