Kiírják Ritát az Éjjel-nappal Budapestből

Úgy tűnik, hogy véget ér Rita számára az Éjjel-nappal Budapest és az ezzel járó felhajtás, mert karakterét kiírják a széria készítői.

A korábban modellkedő lány így most havi fél millió forintot fog bukni, és még fogalma sincs arról, hogyan folytassa tovább azt életét most, hogy búcsúzik a szériától.

Havi fél millió forint a gázsija az Éjjel-nappal Budapest szereplőinek. Ettől a pénztől kell most megválnia a sorozat Ritájának, akit kiírnak a történetből. Az Éjjel-nappal Budapest tavaly év elején indult, és váratlan népszerűségre tett szert. A vidékről a fővárosba költöző amatőr színész csapat élete fenekestül felfordult, alig tudták feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget. Most pedig a műsortól búcsúzó Rita, aki az elejétől tagja volt a csapatnak, azt sem tudja, hogy hogyan tovább.

Rita egy barátja elárulta  a Blikknek, hogy a lány már elkezdte leforgatni az utolsó jeleneteit, de jelenleg még nem tudja, hogyan folytassa további életét. Az informátor azt is elárulta a lapnak, hogy ugyan néha nehezen viselte az ÉNB népszerűsége miatti felhajtást, nagyon megszerette a csapatot. Az ismerős azt is megjegyezte, hogy várható volt a karakter búcsúja, ugyanis már így is tovább húzták, mint kellett volna.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja: Rita

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Rita búcsúzik a sikeres showtól - Egyelőre még nem tudja, hogy merre tovább induljon el

Nem lesz egyszerű Rita sorsa a jövőben, hiszen ezt a gázsit nehéz lesz elérnie más munkákkal, ugyanakkor a magas életszínvonalról nehezen tud lemondani a szőkeség, mindenesetre reméli, hogy az ismertség majd segít neki a továbbiakban állást találni. A lap megkereste Ritát, de ő nem kívánta kommentálni az eseményeket, ahogy az Éjjel-nappal Budapest sajtósa sem.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. andika szerint:

    rita ojan kemény mint a barbi

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: