Kifakadt Caramel, a The Voice zsűritagja

Alig tíz napja ültek össze a The Voice zsűritagjai, máris nagy egyetértés alakult ki közöttük. Mindannyian nagyon várják a válogatások kezdetét, legfőképpen azért, mert itt nem a külső, hanem tényleg a tehetség fog dominálni.

A TV2-n hamarosan induló tehetségkutatóban a zsűri tagjai háttal fognak ülni, és anélkül véleményezik majd a hallott produkciót, hogy látnák az előadót magát. Somló Tamás, egy másik zsűritag úgy nyilatkozott, hogy ez a műsor sokkal szebb, ugyanakkor nehezebb feladat, mint látni az előadót éneklés közben. A The Voice-ban mindegy, hogy milyen külső adottságokkal rendelkezik az előadó, csak és kizárólag a hangján van a hangsúly.

Molnár Ferenc “Caramel” egy kicsit vehemensen fakadt ki a Blikknek: “Tele van a t…öm a 16-17 éves szépfiúkkal, akik kiállnak a színpadra kockás hassal, gyönyörűen felöltözve, de ezenkívül semmi nincs mögöttük. Ennek ellenére követendő példaként szolgálnak a társaik számára. Aki pedig nem úgy néz ki, érezze rosszul magát. Még számomra is azt sugallják, ha nem vagy képes így megjelenni a színpadon, esélyed sincs a fennmaradásra.” Caramel reméli, hogy ebben a műsorban nem lesz mód arra, hogy az előnytelenebb külsejű tehetségeket egyből kigolyózzák.

Molnár Ferenc Caramel

Molnár Ferenc Caramel: örül annak, hogy nem a külső számít

Egy ideig legalábbis nem számít a külső, a műsor felétől viszont a közönségre vannak bízva a tehetségek. A közönség véleményében azonban nem bízik Somló Tamás, mert így nyilatkozott: “Nem lehet megbízni a nézőkben! Talán nekik is be kellene fogni a szemüket! Sokakat ugyanis befolyásolhat a versenyző háttere, de ezért vagyunk mi, akik még a verseny elején kiszűrjük a tehetségeket, és remélhetőleg ezzel irányt adunk a közönségnek.” A másik két zsűritag, Malek Andrea és a Macna Cum Laude énekese, Mező Misi is egyet értettek Somlóval, utóbbi még ennyit tett hozzá a Blikk újságírójának: “A hangja fogja széppé tenni azt a valakit, nem pedig a stylist által ráadott ruhadarab vagy a smink.”

Reméljük, a válogatás során is nagy lesz a zsűritagok között majd az összhang és az egyetértés.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: