2011. november 26. 21:56.

Rocktenors 2011. november 26. Péntek. Elérkezett az x-faktor 7. döntőjének, hetedik élő adásának napja. Az elmúlt show témája: A természet ereje. Olyan dalokat választottak a versenyzők, ahol valamilyen módon “belekerült” a zenébe a természet valamelyik eleme: pl. szél, víz, tűz, stb.. Nóri, miután kifaggatta a mentorokat az elmúlt hét történéséről, kezdetét vette az x-faktor show.

“Söpörjön el minket a természet ereje” - mondta Nóri, és elindult a nagy verseny. Mivel már csak 6 tehetség volt versenyben, így mindegyik előadó vagy csapat duplán léphetett fel az x-faktor színpadán. Ezáltal kétszer akkora lehetőséget kaptak, hogy megmutassák, igazi x-faktorok. Először szólóként, aztán pedig Duettet előadva, valamelyik versenytársukkal.

Nézd vissza a produkciókat EZEN a linken »

X-faktor Duettek a 7. döntőben:

A duettek után következett a közös produkció, mely minden eddiginél jobb volt. Az x-faktor 7. döntőjének sztárvendége Király L. Norbi volt, akit a tavalyi, 2010-es x-faktor versenyben ismerhettünk meg. Hatalmas show keretein belül lépett fel, lángok és tüzes csajok között.

Extra Produkció: Király L. Norbi

X-faktor Párbaj

A 6 versenyzők szavazatának lezárása, illetve Ördög Nóri névsorának elhangzása után a Rocktenors tagjai és Tarány Tamás maradtak párbajozni. Ismét eljött tehát az a pillanat, amikor a Rocktenors párbajba lépett. A Rocktenors kezdte a párbajt – úgyis nagy tapasztalatuk van már benne – majd Tarány Tamás folytatta. Malek Miklós Tarány Tamást mentette meg, Geszti Péter pedig a Rocktenorst. Keresztes Ildikó a Rocktenorst küldte haza, Nagy Feró szintén, így 3:1 arányban megszületett a döntés:

A Rocktenors kiesett az x-faktor 7. döntőjéből

Kiesett a Rocktenors

Kiesett a Rocktenors – 7. döntő összefoglaló: 2011.11.26. nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Rocktenors videó – 7. döntő

2011. november 26. 21:30.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. ildi szerint:

    Malek Miklósnak, szakmailag és emberileg nem kellett volna így beszólnia Gergőnek!!!!! Érdekes módón Gergő következő produkcióján, Malek saját magát hazudtolta meg!!! Akkor már Ő is megtapsolta és elismerte . Mi ez a két ellentét Maleknál? Én sokáig Geszti- Malek szimpatizáns voltam. De nagyot tévedtem, maradt Geszti!

  2. Pelle Istvánné szerint:

    Baricz Gergő nagyon beképzelt lett ! A stílusa felháborító , ahogyan kiosztotta Malek Miklóst ! Azért mind szakmailag , mind emberileg elfelejti a”korkülönbséget “…Nem engedheti meg magának ezt az alpári hangnemet ! Brulálisan ingerlékeny volt , ha nem tetszik menjen haza , s ott ripacskodjon!!Le voltunk döbbenve , hogy így mert feleselni egy szakembernek ..

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Kelemen Csaba - Lil C

[singlepic id=135 w=100 h=240 float=left]2011. november 19. Szombat este: Elérkezett az x-faktor ideje. Ördög Nóri, pörögve, bulizva, partizva, táncolva kezdte ...