Ki nyeri meg a Való Világ 4-et? A VV4 nyertese

2011. Május 1-én, a munka ünnepén VV Anikó és VV Éva összecsapott az utolsó Való Világ 4 párbajában. Anikó kiesett és Éva mehetett vissza a villába, most már negyedszer. 3 finalista, 3 döntős maradt a luxusbörtönben, akik 1 hét múlva a fináléban végső összecsapást mérnek egymásra. A való világ 4 döntője 2011. május 8-án lesz. Szerinted ki nyeri meg a Való Világ 4-et? Szavazz!

Ki nyeri meg a VV4-et? Alekosz? Éva? Jerzy? Szavazz!

Szerinted VV Éva, VV Alekosz vagy VV Jerzy viszi el a Való Világ 4 fődíját? A lenti szavazómodul segítségével szavazz kedvencedre, még leljebb a hozzászólásokban meg is indokolhatod, hogy miért pont Ő rá szavaztál.

A szavazás lezárult! A való világ 4 nyertese Alekosz

[poll id=”6″]

Hasonló bejegyzések..

8 hozzászólás

 1. Vitai Éva szerint:

  Teljesen mindegy hogy ki kitt nyomot a lényeg hogy a Jerzy ment maradt az utolso háromba mert ott a villában mindenki hülyének nézte sajnos!
  Meg volt neki a magához valo esze csak azért mert nem ordibált és veszekedet csendes , joszivü, joindulatu fiués késsz!
  Sajnálom hogy kiesett!

 2. kiki700 szerint:

  alekosz a király ő fogja megnyerni a valo világot
  éva és jerzy ki esett barmok mindíg minden körülmények között éva sír jerzy meg nyomi vv bankó éva 23 százalék ,várudvari jerzy 27 százalék,nagy alekosz 50 százalék

 3. Éva szerint:

  Véleményem szerint Évának kéne megnyerni a VV4-et!Való igaz nő még sosem nyerte meg.Vegyük már észre,hogy Alekosz az Évának nem segített a párbaj előtt!!inkább idegesítette a megalázó beszólásaival! Miért? mert remélte, nem jön vissza a párbajról!Tudta,hogy erős karakter TART tőle a FINÁLÉN!A dumája csak ÁLSZENT és érdek volt.Jerzyről nem is szólva! nem olyan hülye ő mint amilyennek teszi magát!Civilben a rendőrségnek dolgozik!A Valóvilágban meg hónapokig kúszott a szőnyeg alatt,játszotta a KUKÁT!CSak a Bécivel való párbaj után nyílt ki a csipája.DE az ALEK és az ÉVA rajongók azért szavaztak rá,hogy a Béci essen ki!Egyébként Sunyi, Alattomos!Mellesleg az emberek sajnálatára játszik a családjával eggyütt!Szegény sanyarú sorsu gyerek, szegény én! Ki nem az? azt gondolom,hony a VV4 nem erről szól!!!!!

 4. Vitai Éva szerint:

  Én jerzynek szürkolok teljes egészében!
  Ö egy kedves, aranyos jo lelkü fiatal ember aki még soha senkit nem bántott a villában. ellentétben pl: Évával.
  Az hogy csendes miért legyen olyan nagy pofáju mint az
  Alekosz aki csak a férfiasságával tud dicsekedni!!!
  Tehetség meg szerintem nulla neki csak a szája jár de az nagyon sokat!
  Én azt mondom Hajrá Jerzy!!!!!!

 5. moncsi szerint:

  ALEKOSZ mindig megnevetetett benunket. Az eva nem oszinte nem kene neki benne leni a finaleba,mert veszelyes.

 6. moncsi szerint:

  Hajra ALEKOSZ!!!! Nyerd meg!!!!!!

 7. moncsi szerint:

  Alekosz megerdemli a fodijat,mert o a legoszintebb ember a vilaban.

 8. Ban Hilda szerint:

  Éva emberségesebb – Alekosszal szemben, aki sokat veszített a népszerűségéből azáltal, hogy Bécinél is lejjebb sülyedt egy/a barátság elárulásával. Persze, ő bocsánatot kért…
  De, ezt is csak érdekből tette.
  Túlzottan elbizakodott, nem kellett volna így viselkednie az Évával.
  Éva mindezek ellenére mégis kitartott-kitart mellette….De, remélem, újraértékeli a barátságukat, ha majd kijön és visszanézi az elmúlt heti összefoglalókat.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: