Kezdetét vette a 2011-es X-faktor

2011. szeptember 3. 20:00 óra. Az 1. válogás. Sokan nagyon várták már ezt a pillanatot, hogy kezdetét vegye az X-faktor 2011. évi, tehetségkutató versenye. Tavaly nagy sikert aratot, idén talán még nagyobbat üt. Szokáshoz híven ezúttal is egy összevágott adást láthatunk, melyet a válogatások idején vettek fel. Ez tehát most még nem élő műsor, az majd a 4. válogatás után lesz.

Ismerős arcok is megjelentek a válogatásokon, akikkel tavaly már találkozhattunk, és idén is próbát tettek. Neked ki volt az 1. válogatásból aki nagyon tetszett, vagy szerinted nagyon rossz volt? Lentebb megírhatod kommentben.

Nos, nem csak az x-faktor 2011. indult be, hanem oldalunk nyereményjátékot is indított, több felajánlott nyereményekkel (ezúton is köszönjük a felajánlásokat).

445 000 Ft-os nyereményjáték vette kezdetét

 • Szeretnél Olaszország egyik legszebb üdülőfalujában hasat süttetni?
 • Netán magadénak tudni egy okostelefont?
 • Vacsoráznál egy x-faktor sztárral?
 • Wellness hétvégi pihenésre vágysz Pároddal?
 • Cd-s ajándékcsomagot szeretnél?

Nos, nincs más dolgod, mint regisztrálni a játékra:

Regisztrálok a nyereményjátékra (kattints IDE) »

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. Imre Annamaria szerint:

  Nagyon tetszettek a székelyföldi előadók,igazi ős tehetség mind a három!-Abodi Nagy Blanka
  -Baricz Gergely
  -Bagossy Norbert
  Nagyon sok sikert és kitartást kivánok mind hármojuknak.

 2. füllel néző szerint:

  Ének és tánc…
  ezen gondolkodok, amikor olyanok énekelnek, akik táncolni tudnak, de azzal a stílussal akarnak énekesek lenni, amihez nem kell tudni énekelni. Van néhány “énekkel” kiugrani készülő izmos, vetkőzni tudó fiú, akiknek sokkal jobban áll a tánctudás.
  Akkor kérdezem én: miért akarnak énekelni?
  Talán azért, mert ezzel jobban lehet celeb lenni? Vagy a műsornak kellenek ezek a jótestű fiúk, akik sok fiatal lányt meghódítva növelik a nézettséget?
  Nevetséges ez mindenki részéről, s aki a hangot keresi a résztvevőkben, főleg a továbbjuttatottakban, az csalódik a műsor valódiságában.
  Tudom, hogy a csatorna nem ezekből, nem belőlünk él.
  Az elismert művészek meg nem tudnak eleget szerepelni, mert az egyéves celebek (kitárják minden negatívumukat a közönség elé, mert ebből él a bulvár és erre kíváncsi az emberek többsége is) elveszik a képernyőt előlük.
  Csalódtam az első XFaktorban, de most még kevesebbet nézek belőle, s amit nézek, azt is feltételekkel nézem, s egyre kevesebbet hiszek el a képernyőn látottakból.
  Tényleg sajnálom.

  “egy füllel néző”

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: