Keresztes Ildikót Zámbó Krisztián miatt fenyegetik

Zámbó Krisztián hétről hétre menetel az X-faktorban. Akik eddig csak a fejüket csóválták, hogy Krisztián nem elég jó egy énekverseny döntőjéhez, mára már rendszeresen pocskondiáznak az interneten, hogy mit is keres még Zámbó a műsorban.

Mentorát, Keresztes Ildikót pedig már megfenyegették.

Zámbó Krisztiánt Keresztes Ildikó választotta ki, hogy viszi magával az élő showba. A hétvégi élő adásokon Krisztián azonban alulteljesít, hamisan és rosszul énekel. A műsor nézői már annyira fel vannak háborodva azon, hogy a fiú ideáig eljutott, hogy nyomdafestéket nem tűrő hangon kritizálják az énekest az interneten.

A rajongók most már annyira fel vannak háborodva, hogy nem csak Zámbót, hanem a mentorát is támadják. A műsor kedvelői azért vannak felháborodva, hogy ki kellene tennie Krisztián szűrét a műsorból, mert miatta egyre nevetségesebb a műsor.

Többen azt is Ildikó szemére vetik, hogy kár volt a fiút az élő showba behoznia, mert most már nem lehet egyszerűen kirúgni.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián miatt már Keresztes Ildikót is zaklatják

A netes hozzászólásokban arra szólítják fel Ildit, hogy mentoráltjával együtt távozzanak a műsorból. Egyesek megkérdőjelezik Ildikó hozzáértését a szakmához, és nem hiszik el, hogy a mentornő nem hallja azt, hogy Zámbó mennyire tehetségtelen. A pocskondiázó üzenetek garmada meglehetősen megviseli az érzékeny lelkületű Keresztest, aki egyáltalán nem érti, miért is támadják őt, hiszen csak a munkáját végzi.

Az X-faktor főszerkesztője, Schiwert-Takács László elmondta a Blikknek, hogy az énekesnőt ért támadások miatt különösen vigyáznak rá, és próbálják megvédeni a durva fenyegetésektől. Egy neve elhallgatását kérő illetékes elmondta, látta szipogni Ildikót a színfalak mögött. Később Geszti Péter próbálta mentortársát vigasztalni, és azt mondta neki, a viták ellenére mindnyájan mellette állnak.

Hasonló bejegyzések..

21 hozzászólás

 1. Igazhitű..... szerint:

  A Voice műsor sokkal jobb !!!!! Ott nem pofára megy a ki és be szavazás.
  Ez az RTL-klub egy nagy NULLA !!!!!

 2. sziszi33 szerint:

  hát ez jó komment volt,hogy növekedjen a dicsöség tábla.grt.a megfogalmazásért.

 3. vitriol szerint:

  Ez a nő totál káros. Először azzal a hörgő masinával járatta le magát, utána a táncos lábú fiúval aki énekelni nem tudott, aztán a szőke rockerrel kavart, most ezzel az idiótával égeti magát. Ja, és minden pasival kikezdett és összefeküdt. Bányarém. Nem lett volna normálisabb nő erre a szerepre?

 4. Devil szerint:

  Hát elég gáz hogy a Zimbó még mindig bent van!!! Gesztinek volt igaza, hogy Ildikó is érezze rosszul magát mert a Zimbó miatt jobb versenyzők esnek ki elég gáz az egész műsor egy vicc!!!!!!

 5. Tina szerint:

  Ildikó meg Krisztián egy kutya. Ripacs mindkettő, ócsaka szinjáték ócska szereplői. Hazudnak, színészkednek, könny nélkül sírnak-rínak, mindkettőnek tenyérbemászó a képe.

 6. kiki szerint:

  jo lenne mar, hogy a Zambo csoda gyereket tobbet ne latnank az X faktorba, mivel egyaltalan nem oda valo! Igazan nem kellett volna Ildiko bevigye az elo adasba! igy most kellemetlen neki is! A helyzet az, hogy jo lenne a Zambo gyerek magatol tavozna az adasbol,nem tudom hogy nem szegyeli magat az ilyen enek tudassal!!!! Kifele onnan, nem oda valo!!!

 7. katka szerint:

  Nyerje csak meg, had bővüljön a ” dicsőség tábla ” !
  Akikre büszkék lehetünk !

  Fekete Pákó, Kiszel Tüncike,
  Győzike, …..Zámbó Krisztián….stb, stb.
  és hát a ” szakácsok gyöngye ” Keresztes
  Ildikó / vacsoracsata / Ennél lejjebb már
  nem tudja járatni magát.

 8. kerr szerint:

  Avval hogy mindig újra indítják a szavazást,avval nem is tudják kifárasztani a csalókat vagy a Zámbókat.
  Ez egy pszichés kérdés.Mindig csak ugyan azt kell csalni,ami persze 12 ugyan az,de részletben nem tűnik soknak.

  Magyarul a részlet fizetés is nekik kedvez.

  Az Rtl-t nem hiszem hogy teljesen meg lehet szívatni,ő ül a pultba,ha kell a végső esetben elvágja a Zámbó torkát a monitoron.Elnézi a számokat.

  De az RTl már megszívatta magát,kritikailag bukott ez a széria is.

 9. Tina szerint:

  Felháborító az egész műsor. Az 1 hétig tartó szavazás, a 25 versenyző a mentorházban, az elfogult mentorok, a silány énekesek. Szégyen ami itt folyik.

 10. Névtelen szerint:

  zambo jimi a kiraly volt ,de krisztian semi , nincs hang remelemm szombaton o esik ki de mit is keres o itt remelem hogy a mentorok haza kuldik vegre

 11. Julietta szerint:

  Annyira nem tiszteséges játék a magyar X faktor, hogy a családommal együtt már nem is nézzük az RTL ezen műsorát. Van más csatorna, amely elszórakoztat bennünket, nem pedig felbosszant. Csak ennyit akartam írni, ebben benne van minden.

 12. Tina szerint:

  Az egész Zámbó család félkegyelmű. Jimmy meghalt, de a testvérek tovább éltetik. Egyik őrültebb mint a másik. Most jön a fia, és újra életre akarja kelteni a halott Jimmyt. Menjen már haza a barátnőjével együtt, aki egy szánalmas kis szürke verebecske.

 13. Tina szerint:

  jó lenne ha kézen fogná a fiacskájaát és eltakarodnának az X-faktorból. Ez a nő eddig is lejáratta magát, a mentoráltjait is a három év alatt. mindig valami botrány vette körül, kellett neki mint egy falat kenyér.

 14. Tina szerint:

  hülye p..csa. Rákattant a hamiska pasira, mert tudta, hogy hozza a szavazatokat.. meg is érdemelne egy kiadós pofont az biztos.

 15. papi szerint:

  se hang.semmi teljesítmény! csakis apuci neve miatt vitte be Ildi lehet hogy Ildinek a hallásával van baj?!

 16. krokodilus szerint:

  Ildikó csak engedelmeskedett a parancsnak. Az RTL mohó nyereségvágyból engedte ki a szellemet a palackból. Szerintem, ahogy ez a szerencsétlen flótás jelentkezett, azonnal meglátták a nagy lehetőséget: Jimmy hatalmas rajongótáborát most jól meg lehet pumpolni.

 17. cat szerint:

  Mit lehet várni egy ilyen gyerektol akinek az egész családja feltunési viszketekségben szenved.A barátnoje emlitésre sem mélto.

 18. krisszi szerint:

  Még ők nyilatkoznak a tv-ben a kis barátnőjével,hogy milyen rossz nekik,hogy annyi negatív kritikát kap a szerelme…Ez valami vicc??Ha nem lenne kiemelkedően rossz a teljesítménye akkor senki sem szólná meg.A társai persze,hogy tartanak az X Faktorban attól,hogy csakis az sms-ek miatt ő kerül tovább nem pedig az aki igazán megérdemelné.Szánalmas….

 19. megi szerint:

  Tönkre ment a nő a Faktoron.Persze nem kell sajnálni,de ez a nő elmebeteg.
  Annyi édes arcú,de vitriolos csaj van a placcon.
  jaj,de ne a beképzelt Tóth lány legyen:)

 20. yfaktor szerint:

  Szerintem a csatorna is felelős a műsor lejáratásáért. Pontosan látják mennyi szavazat jön be, láthatóan nem túl sok, mert akkor a fix Jimmy táborral rendelkező Zámbó fiú már rég kiesett volna. De hát kell az emelt díjas sms bevétel, ezt meg most Ő hozza. Nehéz elhinni, hogy Ildikó önként hozta be a Zámbó fiút a műsorba, bár a másik két embere is rossz választás volt, szinte érthetetlen. Most már csak az lenne igazán tuti, ha a Zámbó gyerek megnyerné a műsort! Kíváncsi lennék mit szólna az X faktor licence tulajdonosa. Mert azért az már lejáratása lenne a márkának!

  • jucus szerint:

   Sajnos tényleg igaz,hogy nem az X faktorban van a helye!!Van hangja de tőle sokkal jobb hanggal kiestek !!
   Apuka neve és égisze alaatt ellavírozhat de……..ő soha nem lessz az Apja és a hangja messze van az Apjáétól!!
   Sajnálom akik miatta estek ki ,mert sokkal -sokkallta jobb énekes válhatott volna belőlük!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: