Keresztes Ildikó válik

Eseménydús hónapok állnak az X-faktor egyetlen női mentora mögött. Az elmúlt időszakban nem csak pártfogoltjai útjait egyengette, hanem saját zenei karrierjére is rádobott egy lapáttal, s közben magánélete is gyökeresen megváltozott. Keresztes Ildikó a médiában elsősorban mentorként működik jelenleg. Három tehetségkutató béli fia közül már csupán egyikük, Baricz Gergő van versenyben.

Ennek ellenére az asszony Demes Tamást és Lil C-t sem téveszti szem elől, ahogy az elő szériában mentorált srácait sem: Király L. Norbert, Takács Nikolas, és Vastag Csaba közreműködtek egy dalban Ildikó új , A démon, aki bennem van című albumán – melyet az énekesnő “élete lemeze” jelzővel illetett. Ehhez a komfortérzethez a fiúk minden bizonnyal nagymértékben hozzájárultak, lévén, hogy Ildinek régi vágyálma volt összehozni egy ilyen nótát.

Az énekesnő és Baricz Gergő hasonló személyiségek, talán emiatt hangoztatta már több riportban is  Ildikó, hogy élete egyik legnagyobb élménye, hogy megismerhette a fiatal tehetséget. Ahogy az is, hogy a közös munka során a tanár-diák viszony mára már baráti kapcsolattá nőtte ki magát. Mentora szerint a fiú remekül a dolgok mögé lát, így okos tanácsokkal képes ellátni azt, aki hozzáfordul problémáival – gyakran Ildikó maga is él a lehetőséggel.

Keresztes Ildikótól elválik férje?

Az elmúlt hetekben az asszonynak nagy szüksége is volt Gergő bölcseleteire: noha karrierje irigylésre méltó, otthon nem pompa várja. Férje, Kicska László idestova egy hónapja elhagyta őt – s ezzel majd’ negyed évszázadot is. A zenész és az énekesnő több, mint 24 éven át alkottak egy párt, habár szerelmüket csak 5 éve pecsételték meg jegygyűrűvel. Laci basszusgitáron játszik az EDDA rock zenekarban, ennek ellenére hosszú éveken át úgy érezte, csupán Keresztes Ildikó férjeként ágyazódott be neve a köztudatba. A Hot magazinnak adott interjújában kihangsúlyozta, tudja, hogy felesége mindig felnéz rá, és elismeri munkásságát, azonban még is árnyéknak érezte magát, s szeretne kitörni a háttérből, hogy egyéni csillagként ragyoghasson. A mentorasszony tiszteletben tartja férje érzéseit, így elfogadta döntését: úgy véli, egy kis különélés mindkettőjüknek elég teret ad helyrerakni a dolgokat, hogy később olyan döntést hozzanak, ami hosszú távon is kifizetőd lesz majd.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. együttérzőlélek szerint:

    Szegény Ildikó!
    Baricz Gergő negyon rendes!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: