2011. november 25. 10:14.

Keresztes Ildikó Eseménydús hónapok állnak az X-faktor egyetlen női mentora mögött. Az elmúlt időszakban nem csak pártfogoltjai útjait egyengette, hanem saját zenei karrierjére is rádobott egy lapáttal, s közben magánélete is gyökeresen megváltozott. Keresztes Ildikó a médiában elsősorban mentorként működik jelenleg. Három tehetségkutató béli fia közül már csupán egyikük, Baricz Gergő van versenyben.

Ennek ellenére az asszony Demes Tamást és Lil C-t sem téveszti szem elől, ahogy az elő szériában mentorált srácait sem: Király L. Norbert, Takács Nikolas, és Vastag Csaba közreműködtek egy dalban Ildikó új , A démon, aki bennem van című albumán – melyet az énekesnő “élete lemeze” jelzővel illetett. Ehhez a komfortérzethez a fiúk minden bizonnyal nagymértékben hozzájárultak, lévén, hogy Ildinek régi vágyálma volt összehozni egy ilyen nótát.

Keresztes Ildikó a FIúkkal és a szobrával

Az énekesnő és Baricz Gergő hasonló személyiségek, talán emiatt hangoztatta már több riportban is  Ildikó, hogy élete egyik legnagyobb élménye, hogy megismerhette a fiatal tehetséget. Ahogy az is, hogy a közös munka során a tanár-diák viszony mára már baráti kapcsolattá nőtte ki magát. Mentora szerint a fiú remekül a dolgok mögé lát, így okos tanácsokkal képes ellátni azt, aki hozzáfordul problémáival – gyakran Ildikó maga is él a lehetőséggel.

Keresztes Ildikótól elválik férje?

Keresztes Ildikótól elválik férje: Kicska László, az Edda tagja?

Az elmúlt hetekben az asszonynak nagy szüksége is volt Gergő bölcseleteire: noha karrierje irigylésre méltó, otthon nem pompa várja. Férje, Kicska László idestova egy hónapja elhagyta őt – s ezzel majd’ negyed évszázadot is. A zenész és az énekesnő több, mint 24 éven át alkottak egy párt, habár szerelmüket csak 5 éve pecsételték meg jegygyűrűvel. Laci basszusgitáron játszik az EDDA rock zenekarban, ennek ellenére hosszú éveken át úgy érezte, csupán Keresztes Ildikó férjeként ágyazódott be neve a köztudatba. A Hot magazinnak adott interjújában kihangsúlyozta, tudja, hogy felesége mindig felnéz rá, és elismeri munkásságát, azonban még is árnyéknak érezte magát, s szeretne kitörni a háttérből, hogy egyéni csillagként ragyoghasson. A mentorasszony tiszteletben tartja férje érzéseit, így elfogadta döntését: úgy véli, egy kis különélés mindkettőjüknek elég teret ad helyrerakni a dolgokat, hogy később olyan döntést hozzanak, ami hosszú távon is kifizetőd lesz majd.

Keresztes Ildikó összeomlott

Keresztes Ildikó válik nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is távozhat az X-faktorból

Keresztes Ildikó is bérhang volt

2012. október 29. 11:20.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. együttérzőlélek szerint:

    Szegény Ildikó!
    Baricz Gergő negyon rendes!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=54 w=100 h=240 float=left]Mint tudjuk, Wolf Kati a tavaly, 2010-es év egyik legjobb x-faktor felfedezettje. A tehetségesen éneklő és ...