2012. január 20. 17:03.

Néhány napja arról számoltak be a napilapok, hogy Keresztes Ildikó Thaiföldre utazott rendbe hozni kapcsolatát Kicska Lászlóval. A mai napon azonban egy hetilap megszellőztette, hogy az énekesnő valójában egy szanatóriumban igyekezett újra felépíteni megrogyott lelkivilágát.

Még javában tartott a tehetségkutató, mikor a mentorasszony és zenész kedvese úgy döntött, hogy ideiglenes külön utakon folytatják az életüket. Nem volt titok a köz előtt, nyitott házasságban éltek. A pletykák szerint Kicska fiatal szeretője miatt költözött el az énekesnővel közös fészkéből, egyesek összeboronálták Keresztest döntős mentoráltjával, Baricz Gergővel.  A vihar szép lassan alábbhagyott, lévén, hogy Keresztes Ildikó és Kicska Laci több helyen, eseményen is közösen jelent meg.

Az énekesnő még az X-faktor ideje alatt több ízben elmondta, hogy amint vége a műsornak, szeretne valami meleg, napos helyen feltöltődni. A Bors információ szerint több olvasójuk is látta együtt Ildikót és Kicskát, egy Thaiföldra tartó repülőgépen. Az asszony bár nem cáfolta, hogy egykori kedvesével tett volna látogatást a távol-keletre, még sem nyilatkozott egyértelműen útitársa kilétéről.

Keresztes Ildikó

Ezzel szemben a Best magazinban arról olvashatunk, hogy a basszusgitárost lencsevégre kapták ez idő alatt a fővárosban. Ellenben Keresztes valóban feltöltődött, de “eltűnésének” hátterében koránt sem egy nyaralás, hanem egy klinikán való tíz napos terápia áll – ergo, békülésről szó sincs. Közeli ismerőseik azt rebesgetik, hogy a szóbeszédben akad némi ráció, mert míg Kicskát többen, többször látni vélték huszonéves barátnőjével Budapesten, az énekesnőt képtelenség volt elérni. A mendemondákra az érintettek nem reagáltak, Ildikó édesanyja azonban annyit elmondott, hogy lánya és kedves rocksztár módjára élnek, de túl sok köti őket össze ahhoz, hogy egy-egy kis románc végérvényesen véget vessen kettejük kapcsolatának.

Keresztes Ildikó: nyaralt vagy kezelésen volt? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is távozhat az X-faktorból

Keresztes Ildikó is bérhang volt

2012. október 29. 11:20.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
A Megasztár 2012-es zsűri tagjai

Nem rég megtudtuk, hogy a Megasztár 2012. Február 10-én startol, melyet már oly sokan várnak. Most pedig lehullt a lepel ...