2013. február 5. 11:55.

Keresztes Ildikó teljesen új külsővel jelent meg a szombati Dalban. Megműttette az orrát, amely most sokkal kisebb az eredetinél. Az énekesnő kivirulva várja a Dal középdöntőjét.

Keresztes Ildikó szombaton lépett fel a Dal első elődöntőjében, a zsűri pedig második helyen juttatta tovább az énekesnőt. Ildikó és a zeneszerző, Köteles Leander között nagy az összhang, Ildikó a tönkrement házassága óta szívesen tölti az idejét fiatal férfi tehetségek között. Nyilvánvalóan nem véletlen, hogy Keresztes most szánta rá magát a műtétre.

A színész-énekesnő bombaformában van, és a nézőknek is feltűnhetett, hogy plasztikai sebész kése alá feküdt. Keresztes egy közeli ismerőse elárulta a Blikknek, hogy az énekesnőt már nagyon régóta zavarta az orra, de csak most merte megtenni ezt a lépést.

Már korábban is felmerült a gyanú, hogy Keresztes plasztikáztatott, ugyanis a mellei feltűnően megnagyobbodtak a tavalyi év folyamán. Akkor az énekesnő cáfolta a híreket. Állítólag valóban tervezte a műtétet, de a sebész azt tanácsolta, hogyha meghízik egy kicsit, és push up melltartót kezd hordani, semmi szüksége nem lesz a mellnagyobbító műtétre. Ildikó pedig visszatáncolt, és nem műttette meg a melleit.

Keresztes Ildikó úgy döntött, kés alá fekszik

Keresztes Ildikó úgy döntött, kés alá fekszik

Az orra azonban látványosan megváltozott, kisebb lett, nem is lehet tagadni, hogy ez nem a természet műve. A Blikk úgy tudja, hogy az énekesnő már korábban is tárgyalt orvosokkal a műtétet illetően, de attól tartott, hogy más lesz a hangképzése, ezért nem mert belevágni.

A lap nem tudta elérni Keresztest, hogy beszéljen az átváltozásról. Menedzsere, Kárpáti Alexandra csupán annyit közölt, hogy a hírt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudja. A képek viszont önmagukért beszélnek.

Keresztes Ildikó megplasztikáztatta az orrát nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is távozhat az X-faktorból

Keresztes Ildikó is bérhang volt

2012. október 29. 11:20.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Braghini Rozina túl sok pálinkát ivott a Story-gálán

A Jóban rosszban színésznője, a mindössze tizennyolc esztendős Braghini Rozina jóval többet ivott a kelleténél a Story-gálán. A Jóban rosszban ...