2013. augusztus 13. 9:51.

Keresztes Ildikó mégis szerepelni fog a 2013-as X-Faktorban, igaz nem mentorként egyengeti az énekesek útját, hanem mentorsegéd lesz – tudta meg a Blikk.

Úgy tűnik, Keresztes Ildikó nélkül nem indulhat X-Faktor. Az énekesnő az előző három évadban zsűritagként bírálta a tehetségeket, most új feladatot kap: mentorsegédként segíthet kollégáinak kiválasztani, hogy kik kerüljenek be az élő show-ba – írja a Blikk.

Nem csoda, hogy az RTL KLub ragaszkodik az érces hangú sztárhoz, hiszen ő volt a legmegosztóbb zsűritag: sokszor nevetett, még többször sírt és soha nem rejtette véka alá a véleményét.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó új feladatot kap az X-Faktorban: most nem mentor, hanem mentorsegéd lesz.

A bulvárlap információi szerint Zséda is mentorsegédként fog feltűnni az X-Faktor 4. szériájában. A csodás hangú énekesnő nem először fog szerepelni a tehetségkutatóban, igaz eddig nem döntéshozói szerepkör jutott rá, hanem sztárfellépőként és duettpartnerként lépett színpadra.

Keresztes Ildikó mégis visszatér az X-Faktorba nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is távozhat az X-faktorból

Keresztes Ildikó is bérhang volt

2012. október 29. 11:20.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Szikora Róbert

Hamarosan kezdetét veszi a 2013-as X-Faktor. A mentorok már több száz jelentkezőt meghallgattak, így nem csoda, ha Szikora Róbert azt ...