Kembe Sorel biciklist gázolt

A Jóban rosszban Kalem József doktora, Kembe Sorel biciklist gázolt szeptember 11-én. Késésben volt, ezért megpróbált a lehető legrövidebb úton odaérni a stúdióba. A baleset után nem próbált meg kibújni a felelősség alól a színész.

A baleset szeptember 11-én reggel történt, amikor Kembe Sorel a TV2 stúdiójába igyekezett. A Thököly úton a záróvonalat átlépve, szabálytalanul akart kanyarodni, amikor az ütközés történt.

A 36 esztendő színész bevallotta, hogy szabálytalanul közlekedett, kis utcákon haladva próbált minél előbb odaérni a Mokka felvételére, ahová végül nem sikerült megérkeznie. Nagyon megijedt, amikor észrevette, hogy elütött egy biciklist, egyből kiszállt az autójából, eszébe sem jutott elmenni a helyszínről.

A vétlen kerékpárosnak bár nem esett súlyosabb baja, vérzett a feje, így egyből hívták a mentőket, mert félő volt, hogy belső sérüléseket szerzett.

A kiérkező mentők az Árpád kórházba szállították a sérültet. Sorel még a telefonszámát is elkérte a biciklistától, hogy érdeklődhessen a hogyléte felől. A kerékpárossal azóta beszéltek is, elmondása alapján jól van, de két napig még bent tartják az Árpád kórházban.

Kembe Sorel biciklist ütött el

Kembe Sorel biciklist ütött el

A színész viseli tettének következményeit, nem is próbálja hárítani, ez a baleset az ő hibája miatt történt. Hosszú évek óta van már jogosítványa, és eddig még soha nem okozott balesetet. Sorel azt is elmesélte, hogy a helyszínen meg is szondáztatták őt, de nem mutatott pozitív eredményt a teszt.

Szabálysértés miatt indult eljárás a színész ellen, feltételezhetőleg pénzbírságra és büntetőpontokra számíthat, de elképzelhető, hogy még a jogosítványát is bevonják. Az Országos Mentőszolgálat megerősítette a Blikknek, hogy kedden délelőtt egy 40 év körüli férfit szállítottak az Árpád kórházba.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Kiss Zsuzsa szerint:

    Ezt a kamu csávót, minden hétre van valami hír.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: