2011. szeptember 15. 20:32.

Kelemen Csaba, x-faktor Kelemen Csaba (Lil C) – megdöbbentő tánctudással:  Kelemen Csaba foglalkozását tekintve tánctanár, ezért nem volt teljesen meglepő, hogy hihetetlenül jól mozog a színpadon. Az viszont mindenkit meglepett, hogy tánctudása elképesztően jó hanggal is párosul. Ez így együtt egy nyerő kombináció lehet.

Csaba Nigériában született, Kaliforniában nevelkedett, most pedig Magyarországon él. A “Lil Curtis” művésznevet azért választotta, mert kinézete nem azonosul a “Kelemen Csaba” névvel. Elmondása szerint, ha bemutatkozik, mindig meglepődnek az igazi nevén, viszont Lil Curtis-ként inkább elfogadják. Csaba már továbbjutott az X-Faktor következő szintjére. Mi sok szeretettel szurkolunk neki!

Kelemen Csaba éneklése az 1. válogatón..

Kelemen Csaba (Lil C) megdöbbentő tánctudással nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Kelemen Csaba, Lil C: 2. élő show

2011. október 22. 19:35.

Vastag Csaba vetkőzött

2010. november 25. 14:51.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. dingiling szerint:

    Az ,,elképesztő” tánctudás egy kicsit erős. A hozzájáruló hang meg inkább Miki Mouse-hoz illene. Hogy nem találtak annyi jelentkezőből jobbat? Hihetetlen.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=113 w=320 h=80 float=left]Kováts Veronika, a II. Dunakanyar Hangja térségi tehetségkutató énekverseny győztese biztosan lépked az országos hírnév felé. ...