2011. október 22. 19:35.

Kelemen Csaba, Lil C. Lil C. kisfilmjéből az derült ki, hogy szétszórt személyiség, de a színpadon mindig 100%-ot nyújt – nyilatkozta Kelemen Csaba. Magyarul, ha éneklésről van szó, akkor maximalista, és nem ismer kompromisszumokat. Malek Miklós elsőként nem tudott szóhoz jutni. Nem azért, mert olyan erős volt a produkció, hogy elállt a szava, hanem, mert kevés volt.

Szép és jó, tehetséges, remek énekhangja van, csak valahogy kevesellték a mentorok. Még Keresztes Ildikó, mentora is szigorú véleménnyel zárta az értékelést.

Lil C. azt nyilatkozta Ördög Nórinak a produkció után, hogy feszült volt az előadás alatt, ezért sikerült kicsit gyengébbre. Úgy tűnik, ezúttal mégsem sikerült 100%-osan helyt állni.

Lil C. előadása a 2. élő adásban

Kelemen Csaba, Lil C: 2. élő show nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Apollo23 videó – 3. élő show

2011. október 29. 20:41.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. mendi gyuláné szerint:

    csak igy továb

  2. Róza szerint:

    Hello Lil.c nagyon jó vagy és kérlek mond meg mindenkinek, hogy ők is jók de te meg vigyori, tudod ki szerintem.Nehéz lehet a családtól távol élni és én csak azt mondom KITARTÁS CSAK ÍGY TOVÁBB MINDENKI

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=140 w=100 h=240 float=left]A lányok Mackója, a lányok Kedvence Tarány Tamás, aki az x-faktor kedvéért rengeteg lefogyott. A kisfilmből ...