Katalin hercegnő babát vár

Rengeteg bulvárkacsa terjeng már egy ideje Katalin hercegnőről, hogy áldott állapotban van. Most végre tényleg úgy alakult a hercegnő élete, hogy kisbabájuk lesz Vilmos herceggel. Nagy-Britannia ünnepel.

Katalin hercegnő, polgári nevén Kate Middleton körül mostanában zajlott az élet. Néhány hónappal ezelőtt egy francia lesifotós meztelen képeket készített róla, amiket meg is osztott a nyilvánossággal. A képek óriási vihart kavartak, aki egész világ a hercegnőről beszélt. A rengeteg botrányos cikk után végre jó hírrel állt a nyilvánosság elé a királyi család: a hercegnő terhes.

A hírt december 3-án erősítette meg a királyi család, hogy úton van a második számú trónörökös, ő lehet majd a 16. államfője Nagy-Britannának. A hercegnő a terhesség korai szakaszában van, sűrűn érzi rosszul magát, december 3-án még kórházba is kellett szállítani az állapota miatt. Pár napig bent tartják megfigyelésre a kismamát. A baba nemét egyelőre még nem lehet tudni. Katalin korábban azt nyilatkozta, hogy két gyermeket szeretne, először egy kisfiút, aztán egy kislányt.

Katalin hercegnő babát vár

Katalin hercegnő babát vár

A hercegnőről idő közben kiderült, hogy hyperemesis gravidarum-tól (vészes terhességi hányástól) szenved, kiszáradhat, alacsony lehet a vérnyomása és könnyen súlyossá fordulhat az állapota. Az orvosok azt mondják, a hercegnő akár terhessége mind a 9 hónapjában szenvedhet. Az ilyen terhességek során a kismamák bármit is esznek vagy isznak, semmi nem marad meg bennük. Ezt a betegséget kezelni nem lehet, csak enyhíthetik a tüneteket. Egyesek azt állítják, hogy aki ilyen betegségtől szenved, az ikreket vár. Vilmos herceg órákat tölt felesége mellett a kórházban.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. regi szerint:

    nagyon aranyos

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: