Kasza Tibi Thaiföldön csajozott be

Thaiföldön talált rá a szerelem Kasza Tiborra, egy magyar modell lány, Zsófi személyében. A pár annyira jól érezte magát egymás társaságában, hogy még azt sem vették észre, hogy amatőr lesifotósok fotózzák őket.

A Blikk egyik olvasóriportere juttatta el a KohPhanganon készült fotókat, melyeken a Crystal együttes énekese egy lánnyal látható. A képekből egyértelműen kiderül, hogy Tibi és a lány között több van, mint barátság. Kasza még korábban arról nyilatkozott Hajdú Péter Frizbi című műsorában, hogy nem talál rá a szerelem, ám most úgy tűnik, megtört az átok.

Tibi nagy rajongója Thaiföldnek, többször is nyaralt már az ázsiai országban, és sokszor a munkája is oda köti. A Blikk olvasóriportere, V. András KohPhanganon nyaralt a barátaival, amikor megpillantotta Kaszát egy csinos, magas lánnyal. Úgy tűnt, kettejük kapcsolata jóval több, mint puszta barátság. Annyira el voltak foglalva egymással, hogy az sem tűnt fel nekik, hogy közben fotózzák őket.

Kasza Tibi és Zsófi Thaiföldön - alakul a szerelem (forrás: Blikk.hu)

Kasza Tibi és Zsófi Thaiföldön - alakul a szerelem (forrás: Blikk.hu)

A lányról idő közben kiderült, hogy magyar, Zsófinak hívják és húsz esztendős, modellként dolgozik. Tibi bevallotta, hogy fotózni kísérte el Zsófi KohPhanganra, akivel egyébként már régóta ismerik egymást, de eddig pusztán csak barátok voltak. Zsófi egy bankoki modellszerződéshez kért új fotókat, amit ott készítettek el. Tibi nem tagadta, a kettesben töltött idő összehozta őket, és nagyon jól érezték egymást Thaiföldön, de majd az idő eldönti, hogyan is alakul a kapcsolatuk a továbbiakban. Egyelőre nem mer jóslatokba bocsátkozni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: