Kárpáti Rebeka lesz a Jóban Rosszban új sztárja?

Apja nyomdokaiba lépve színészi babérokra tör Kárpáti Rebeka. A szépségkirálynő a Jóban Rosszban című napi sorozat szereplőválogatásán tündökölt – tudta meg a Blikk.

Kárpáti Rebeka már bezsebelte a szépségkirálynői koronát, most a színészet felé kacsingat.

Nem meglepő, hogy a Miss Universe Hungary cím birtokosa nem elégszik meg a modellkedéssel, hanem sorozatban is szívesen szerepelne. A 18 éves Rebeka szerencsés géneket örökölt, ugyanis édesapja R. Kárpáti Péter hosszú évekig a Barátok közt Berényi Andrásaként szórakoztatta a nézőket, és édesanyja, Kenéz Mariann is színésznő.

A szépség már rutinosan mozog a kamerák előtt, ugyanis több reklámban is szerepelt, de az igazi nagy dobás az lenne, ha egy napi televíziós sorozatban tündökölne.

“Igaz a hír, valóban járt nálunk szereplőválogatáson Rebeka. Komolyan gondolkodóba ejtett, mert nem esett messze az alma a fájától. Nagyon dekoratív lány, és érezhetően több van benne, mint egy átlagos szépségben. Lehet, hogy a nem is olyan távoli jövőben kipróbálhatja magát színészként is a TV2-n” – erősítette meg a Blikk információit Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.

Kárpáti Rebeka

Tévésorozatba hívták Kárpáti Rebekát

Rebeka sem tagadta, hogy a TV2 napi sorozatába hívták. “Nagyon élveztem a castingot, amelyre meghívást kaptam. Meg kellett tanulnom egy szöveget, amely arról szólt, hogy egy drogos barátnője vagyok, illetve több helyzetgyakorlatot is elvégeztünk, az egyikben az volt a feladatom, hogy megmondjam a kórházban anyámnak, meg fog halni. Bár messze vagyok attól, hogy profinak nevezhessem magam, úgy éreztem, teljesen megmutathattam, mit tudok” – áradozott a szépség, akinek szülei segítettek felkészülni a válogatásra.

“Apa azt mondta, próbáljam ki magam. Segítettek, mindketten bejöttek a szobámba, együtt olvastuk papírról a szöveget. Édesanyámmal együtt alaposan felkészítettek” – magyarázta Rebeka, aki örömmel csatlakozna a Jóban Rosszban stábjához.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: